Πουλάμε τα λιμάνια μας,.....αλλά είναι κερδοφόρα!

Με μοναδικό μέτοχο το ΤΑΙΠΕΔ, που σημαίνει ότι πολύ σύντομα, θα βγουν στην λοταρία προς τους ξένους, τα περιφερειακά λιμάνια της χώρας, πρέπει να παραμείνουν σε Ελληνική διαχείριση και εκμετάλλευση, λόγω και των κερδών που παρουσίασαν το 2016, με βάση πάντα την επίσημη λίστα που γνωστοποίησε το ΤΑΙΠΕΔ, με τα έξι λιμάνια, του Βόλου, της Ελευσίνας, της Καβάλας, της Κέρκυρας, της Ραφήνας και της Αλεξανδρούπολης, να κρατούν τα σκήπτρα των κερδών το 2016.

Μάλιστα στην ανακοίνωσή του, το ΤΑΙΠΕΔ, απάντησε και στο πως και είναι κερδοφόρα!

«Η αισθητή βελτίωση της κερδοφορίας των περιφερειακών λιμένων το 2016 ήταν αποτέλεσμα της καλής διαχείρισης από τις διοικήσεις των Οργανισμών Λιμένων, μέσω της περιστολής κόστους, της βελτιστοποίησης των λειτουργιών και της εφαρμογής καλών πρακτικών στο πλαίσιο μιας κεντρικής διαχείρισης που γίνεται και με τη συνδρομή του ΤΑΙΠΕΔ».


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Νέα Αριστερά: «Στον πάτο της ΕΕ στην ελευθερία του Τύπου για τρίτη συνεχόμενη χρονιά»

Ανακοίνωση της Νέας Αριστεράς για τα αποτελέσματα του Παγκόσμιου Δείκτη Ελευθερίας του Τύπου «Ουραγός στην …