Δημοτικός Παιδικός Σταθµός, ζητά ένα άτομο

Σύµφωνα µε την υπ΄ αριθ. 112/2017 απόφαση του ∆ηµοτικού του Συµβουλίου, η οποία ελέγχθηκε για τη νοµιµότητά της µε την υπ΄ αριθ. 32511/σχετ.30697/02-06-2017 απόφαση της Αποκεντρωµένης ∆ιοίκησης Αιγαίου / Τµήµα ∆ιοίκησης Ν. Σάµου, ο ∆ήµος Σάµου, ανακοινώνει ότι πρόκειται να προβεί στην πρόσληψη ενός {1} ατόµου των παρακάτω ειδικοτήτων, µε σύµβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισµένου χρόνου δίµηνης διάρκειας, για την αντιµετώπιση εκτάκτων αναγκών στον Παιδικό Σταθµό Μαραθοκάµπου ως "1 ΤΕ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΟΚΟΜΩΝ και ελλείψει αυτού ΠΕ ΝΗΠΙΑΓΩΓΩΝ και ελλείψει αυτού ∆Ε ΒΟΗΘΟΥ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΟΚΟΜΟΥ".

Καλούνται οι ενδιαφερόµενοι που κατέχουν τα υπό του νόµου προβλεπόµενα προσόντα, όπως υποβάλλουν αίτηση µε τα σχετικά δικαιολογητικά στην ∆ιοικητική υπηρεσία του ∆ήµου εντός αποκλειστικής προθεσµίας τεσσάρων εργάσιµων {4} ηµερών από την ανάρτηση της παρούσας ανακοίνωσης στον πίνακα ανακοινώσεων του ∆ήµου, ήτοι µέχρι και 08-06-2017.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΠΟΕ-ΟΤΑ. Απεργία εργαζομένων στους δήμους Τρίτη 21.5.2024

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης (Π.Ο.Ε.- Ο.Τ.Α.) καλεί τους εργαζόμενους στην Τοπική Αυτοδιοίκηση …