Έχασε τη ζωή της για μία....φωτογραφία

Μια 22χρονη τουρίστρια από την Κορέα, έχασε την ζωή της στην παραλία του «Ναυαγίου» στην Ζάκυνθο, στην προσπάθειά της να βγάλει μία φωτογραφία, στο μέρος που είναι επικίνδυνο και ουσιαστικά απαγορεύεται, λόγω του κινδύνου που διατρέχουν όσοι το επισκέπτονται, την στιγμή που υπάρχει η δυνατότητα να απολαύσουν την περιοχή, με ασφαλές τμήμα!

Η νεαρή κοπέλα μαζί με τον σύντροφό της από τις ΗΠΑ, επισκέφθηκαν το πλάτωμα που βρίσκεται πάνω από την παραλία του Ναυαγίου και κατά τους αυτόπτες μάρτυρες η κοπέλα προτίμησε να βγάλει φωτογραφίες από ένα σημείο που είναι ιδιαίτερα δύσβατο και επικίνδυνο και ξαφνικά βρέθηκε στο κενό και έπεσε στην παραλία του Ναυαγίου, με τον σύντροφό της να μην προλαβαίνει να την βοηθήσει.

Αμέσως, οι λουόμενοι κάλεσαν το λιμεναρχείο και την αστυνομία και λίγο αργότερα, ιδιωτικό σκάφος με αξιωματικούς της αστυνομίας Ζακύνθου και του Λιμενικού έφθασαν στο σημείο, όπου δυστυχώς εντόπισαν νεκρό το νεαρό κορίτσι!

Πάντως η αστυνομία ερευνά όλες τις εκδοχές και ανακρίνει τον σύντροφο της, για να διαλευκάνει τα αίτια θανάτου της 22χρονης.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Το think tank των αποδήμων του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Το think tank, όπως αναφέρει το σχετικό δελτίο Τύπου, θα αποτελεί τον συνδετικό κρίκο του …