Κόβει θέσεις εργασίας η ERGO

Σε συμφωνία με τα εργατικά συνδικάτα ήλθε η ERGO, πρωτασφαλιστική της Munich Re για την περικοπή άνω των 1.800 θέσεων εργασίας μέχρι το 2021 στο πλαίσιο των σχεδίων αναδιάρθρωσης που επιχειρεί. Τα σχέδια αυτά έχουν ήδη ανακοινωθεί ένα χρόνο πριν μετά από ζημιές που έγραφε η ERGO επί χρόνια.

Εχει ανακοινώσει, επίσης και τις προσπάθειες που κάνει προκειμένου να ενισχύσει τις τεχνολογικές της δομές και μέσω αυτών τις πωλήσεις και την ανάπτυξη της διεθνώς.

Σύμφωνα με το "sofokleousin.gr", οι περικοπές θέσεων αφορούν σε 55 τοποθεσίες. Η ERGO πρόκειται να κλείσει 54 από τα 119 περιφερειακά γραφεία της, ενώ μέσα στο τρέχον έτος θα εισάγει στην αγορά το "nexible", το οποίο θα λειτουργεί μόνο online και δεν θα διαθέτει τηλεφωνικά κέντρα ή υποκαταστήματα.

Το πόρταλ της ERGO, σύμφωνα με τα στατιστικά της ίδια της εταιρείας μετρά 550.000 χρήστες, αυξημένοι κατά 56% σε σχέση με το 2015.

Κατά τον  Markus Riess, Διευθύνοντα Σύμβουλο της ERGO η εταιρεία βρίσκεται στο δρόμο να ανακοινώσει ετήσια κέρδη άνω των 600 εκατομμυρίων ευρώ μέχρι το 2021. Για το 2017, η ERGO αναμένει κέρδη μεταξύ 150 εκατ. με 200.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΟΠΕΚΑ: Αυξημένο επίδομα σε 59.000 μητέρες – Τη Μεγάλη Τρίτη η καταβολή

Οι 58.912 γυναίκες που γέννησαν εντός του 2023 και έχουν λάβει ήδη το πλήρες ποσό …