Βράζει το Μενίδι, με το θάνατο του μαθητή από βολίδα σφαίρας(VIDEO&ΦΩΤΟ)

Ο άδικος θάνατος του μικρού Μάριου, μέσα στη σχολική αυλή, από αδέσποτη σφαίρα, ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για τους κατοίκους της περιοχής, που βιώνουν καθημερινά άγριες καταστάσεις.

Οι κάτοικοι «μπούκαραν» στο δημοτικό συμβούλιο, μην αντέχοντας να ζουν καθημερινά με το φόβο, αφού η εγκληματικότητα στην περιοχή έχει χτυπήσει κόκκινο.

Το δημοτικό συμβούλιο διακόπηκε και οι κάτοικοι πήγαν στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής για να το αποκλείσουν.

«Η εγκληματικότητα εδώ έχει φτάσει στο απροχώρητο!» λέει στην κάμερα του Star ο επικεφαλής κατά της εγκληματικότητας του Δήμου Αχαρνών, κ. Γ. Κουλόγιαννης. «Δεν μπορούμε να ζούμε με τον φόβο!».

Το να πέφτουν αδέσποτες σφαίρες δεν είναι άγνωστο σενάριο για τους κατοίκους της περιοχής. «Αυτό συμβαίνει σε καθημερινή βάση κι ενίοτε κρατά 3-4 μέρες, όταν οι άνθρωποι αυτοί γλεντάνε, γιατί μεθούν και πυροβολούν. Είναι απλά τα πράγματα».

«Δεν έχουμε μόνο εμπόριο ναρκωτικών στην περιοχή. Έχουμε παραβατική συμπεριφορά σε όλα τα πλαίσια, έχουμε ανθρώπους που έρχονται στα σκαλιά μας, στις πόρτες μας, στις αυλές μας, κι απειλούν παιδιά κι ενήλικες».

Ο Δήμος Αχαρνών, όπως εξηγεί ο κ. Κουλόγιαννης, γνωστοποίησε το πρόβλημα στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και το Υπουργείο Δικαιοσύνης. «Εισπράξαμε αδιαφορία» καταγγέλλει. «Τα υπουργεία αυτά πρέπει να πάρουν τις ευθύνες επάνω τους! Εδώ και 5 χρόνια τους λέμε το πρόβλημα, το έχουν συνειδητοποιήσει! Δεν κάνουν τίποτα!».

Εντωμεταξύ, είναι σοκαριστικές οι μαρτυρίες γονέων για τα όσα τραγικά διαδραματίστηκαν το βράδυ της Πέμπτης, με ένα αγγελούδι 11 ετών να χάνεται άδικα....

"Οι δάσκαλοι προσπάθησαν να τον επαναφέρουν. Του έκαναν τεχνητή αναπνοή αλλά δεν ανταποκρινόταν" δηλώνει με κομμένη την ανάσα ένας από τους γονείς που βρίσκονταν χθες στο προαύλιο του 6ου δημοτικού σχολείου Μενιδίου.

"Είδαμε αίματα στο προαύλιο και νόμιζα πως είχε ανοίξει το κεφάλι του από την πτώση" ανέφερε ένας άλλος πατέρας που δεν μπορεί να πιστέψει πόσο άδικα έχασε την ζωή του ο 11χρονος.

Παράλληλα, μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας με 250 αστυνομικούς βρίσκεται σε εξέλιξη στο Μενίδι, από το απόγευμα της Παρασκευής, για τον εντοπισμό του ανθρώπου που ευθύνεται για τον τραγικό θάνατο του 11χρονου μαθητή

Σημείωση: Σήμερα ο 11χρονος οδηγείται στην τελευταία του κατοικία.......


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Χαρίτσης: Να αναλάβουμε δράση για τον τερματισμό του πυρός στη Γάζα

Οι πέντε προτάσεις του επικεφαλής της Νέας Αριστεράς μετά τις ραγδαίες εξελίξεις στη Γάζα Την …