Αιτήσεις για 400 θέσεις απασχόλησης

400 θέσεις σε ολόκληρη τη χώρα, περιλαβάνει η προκήρυξη που είναι σε πλήρη εξέλιξη σχετικά με την κάλυψη των κενών και επάνδρωση των  θέσεων στα άγονα Περιφερειακά Ιατρεία, στις νησιωτικές ή άγονες ή προβληματικές περιοχές, τις οποίες προκήρυξε το Υπουργείο Υγείας, των υπόχρεων και επί θητεία.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι ιατροί υπόχρεοι υπηρεσίας υπαίθρου και οι ιατροί επί θητεία. Οι υπόχρεοι ιατροί υπηρεσίας υπαίθρου προηγούνται των επί θητεία.

Απαραίτητη προϋπόθεση σε αυτή την περίπτωση είναι η σαφής αναφορά στην προκήρυξη ή πρόσκληση ενδιαφέροντος που είχε λάβει μέρος ο υποψήφιος (στην οποία και είχε καταθέσει όλα τα δικαιολογητικά), καθώς και σε ποια κατηγορία ιατρών (υπόχρεων ή επί θητεία) έχει συμμετάσχει.

Σύμφωνα με την προκήρυξη:

"Oι γιατροί που είχαν συμμετάσχει σε προκήρυξη ή πρόσκληση ενδιαφέροντος του υπουργείου Υγείας από το 2011, καταθέτουν αίτηση χωρίς τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, εκτός κι αν τα δικαιολογητικά ήταν ελλιπή, τα οποία και συμπληρώνουν.

Σε διαφορετική περίπτωση ο υποψήφιος ιατρός υποχρεούται να καταθέσει εκ νέου όλα τα δικαιολογητικά."

Καταληκτική ημερομηνία είναι η 19η Ιουνίου.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΣΕΒ: Την Τρίτη 18 Ιουνίου η Ετήσια Γενική Συνέλευση

Η  φετινή Γενική Συνέλευση θα περιλαμβάνει αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου και …