Ζητούνται άτομα για 8ωρη εργασία

 

Διάρκειας 6 μηνών με δυνατότητα παράτασης για επιπλέον χρονικό διάστημα έξι (6) μηνών, να υποβάλουν την αίτησή τους στο Τμήμα Γραμματείας (Πρωτόκολλο) του Τ.Ε.Ε. εντός δέκα (10) ημερών από την επομένη της ανακοίνωσης της παρούσας πρόσκλησης στην ιστοσελίδα του Τ.Ε.Ε, καλεί όσες/ους ασκούμενες/ους δικηγόρους επιθυμούν να πραγματοποιήσουν την άσκησή τους, ο Πρόεδρος του Τ.Ε.Ε, γνωστοποιώντας ότι η πρόσκληση αφορά την άσκηση δύο (2) υποψήφιων δικηγόρων στο Γραφείο Δικαστικού του Τεχνικού Επιμελητηρίου, στο Γραφείο Δικαστικού Τ.Ε.Ε.-Κεντρική Υπηρεσία στην Αθήνα (το εξάμηνο θα αρχίζει την 1η Σεπτεμβρίου και 1η Μαρτίου κάθε έτους).

Στις αιτήσεις οι ενδιαφερόμενοι δηλώνουν:

  1. στοιχεία δελτίου αστυνομικής ταυτότητας
  2. αριθμό μητρώου ασκουμένου και

iii. στοιχεία επικοινωνίας (ταχυδρομική διεύθυνση, σταθερό και κινητό τηλέφωνο, ηλεκτρονική διεύθυνση).

Σε περίπτωση που οι αιτήσεις υποψηφίων, οι οποίες πληρούν τις τεθείσες προϋποθέσεις, υπερβαίνουν τον αριθμό των διαθέσιμων θέσεων, η επιλογή μεταξύ αυτών θα γίνει με δημόσια κλήρωση, η οποία θα διενεργηθεί στο Γραφείο Δικαστικού Τ.Ε.Ε. (Γραφείο Νομικής Συμβούλου, Γρ. 609), με παρουσία των ενδιαφερομένων την 20η Ιουλίου 2017 και ώρα 11.00 π.μ. Τα ονόματα των επιλεγομένων θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα του Τ.Ε.Ε.

Ορίζουμε το ωράριο ημερήσιας απασχόλησης των ασκούμενων δικηγόρων σε οκτώ (8) ώρες.

Η μηνιαία αποζημίωση των ασκούμενων δικηγόρων ορίζεται στο ποσό των εξακοσίων (600,00) ευρώ. Το εν λόγω ποσό δεν υπόκειται σε ασφαλιστικές κρατήσεις, παρά μόνο σε παρακράτηση φόρου εισοδήματος και θα καταβάλλεται στο τέλος κάθε ημερολογιακού μηνός.

Η αμοιβή των ασκουμένων θα καταβάλλεται με βάση παρουσιολόγιο, δυνάμει εντάλματος από την αρμόδια Διεύθυνση Οικονομικών Υπηρεσιών του Τ.Ε.Ε.

Υπεύθυνη τήρησης και ελέγχου του παρουσιολογίου και άσκησης των απασχολούμενων υποψήφιων δικηγόρων είναι η Νομική Σύμβουλος του Τ.Ε.Ε.


 

Σχόλια


To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Ενώπιον του ανακριτή Κέρκυρας το ζευγάρι για την αποπλάνηση ανηλίκου Συνελήφθη με την αυτόφωρη διαδικασία

Την Τρίτη θα οδηγηθεί τελικά στον ανακριτή Κέρκυρας το παντρεμένο ζευγάρι 42 και 36 ετών …