Ακόμα απλήρωτοι οι παραγωγοί βιολογικών προιόντων

Στο γεγονός της εκπρόθεσμης υποβολής βεβαιώσεων πληρωμής περίπου 150 παραγωγών από άλλα γραφεία, οφείλεται, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες που επικαλείται η Ένωση Αγρινίου, η οποία σχετικά με την πληρωμή των απραγωγών βιολογικών προιόντων, αναφέρει ότι αυτή έχει εγκαίρως ολοκληρώσει κάθε σχετική διαδικασία, χωρίς να υπάρξει το παραμικρό λάθος ή οποιαδήποτε άλλη κατάσταση που θα οδηγούσε σε καθυστέρηση πληρωμών.
"Η ΔΑΟΚ, που έχει ολοκληρώσει τους ελέγχους και το σύνολο των δικών της υποχρεώσεων, αναμένει την απόφαση του υπουργείου, προκειμένου να γίνουν συνολικά οι πληρωμές.
Στο ερώτημα «γιατί δεν πληρώνονται οι υπόλοιποι, αυτοί που είναι καθ’ όλα εντάξει», οι απαντήσεις που δίνουν οι αρμόδιοι είναι αυτό δεν μπορεί να γίνει, πριν το υπουργείο αποφασίσει για το τι θα κάνει με τους ενιστάμενους."


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Τέμπη: Προανακριτική ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ

Για τους Χρήστο Τριαντόπουλο, Μιχάλη Παπαδόπουλο, Θάνο Πλεύρη και Ζωή Ράπτη σχετικά με το "μπάζωμα …