Μοιραία η βόλτα με το ποδήλατο για έναν 6χρονο

 

Σε σοβαρή κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου νοσηλεύεται το 6χρονο αγοράκι, το οποίο το μεσημέρι της Τρίτης έπεσε από το ποδήλατο στη Λεωφόρο Παπανδρέου στο Γάζι.

Αν και αρχικά η κατάσταση της υγείας του δεν ενέπνεε καμία ανησυχία, στη συνέχεια διαπιστώθηκε ότι έφερε σοβαρό τραύμα στο κεφάλι και μάλιστα κρίθηκε αναγκαίο να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Τώρα οι γιατροί καταβάλλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες, προκειμένου το μικρό αγόρι να ξεπεράσει τη σοβαρότητα της κατάστασης του και να βγει νικητής σε αυτήν την περιπέτεια της ζωής του.

Υπενθυμίζεται ότι το αγοράκι βγήκε έξω να κάνει ποδήλατο, όταν κάποια στιγμή έχασε την ισορροπία του, με αποτέλεσμα να πέσει και να τραυματιστεί.

Στην περιοχή επικράτησε αναστάτωση με τους κατοίκους να ειδοποιούν το ΕΚΑΒ, ενώ σύμφωνα με τις πληροφορίες του "cretapost" η μητέρα του αγοριού υπέστη σοκ.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Μαρινάκης: Απάντηση στον ΣΥΡΙΖΑ για το Μάτι

«Αμετανόητοι, προσπαθούν να κάνουν το άσπρο μαύρο για τον Ποινικό Κώδικα και παίζουν πολιτικά παιχνίδια …