Πολλά τα ακίνητα...Πολλά και τα χρήματα των φόρων

Το ποσό των 2.170.312,82 ευρώ κατέβαλε η Εκκλησία της Ελλάδος για την πληρωμή φόρων (Φόρος Εισοδήματος και ΕΝΦΙΑ), όπως προκύπτει μετά τον απολογισμό εσόδων-εξόδων του διαχειριστικού έτους 2016, τον οποίο ενέκρινε σήμερα η Διαρκής Ιερά Σύνοδος.

Η ΔΙΣ συνήλθε στη δεύτερη συνεδρία της για τον μήνα Σεπτέμβριο, υπό την προεδρία του αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος, Ιερωνύμου.

Η Διαρκής Ιερά Σύνοδος επικύρωσε όπως έκανε γνωστό το «ΑΠΕ-ΜΠΕ» τα πρακτικά της προηγουμένης συνεδρίας και ακολούθως ενέκρινε τον απολογισμό εσόδων- εξόδων της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος του διαχειριστικού έτους 2016.

Επίσης, ασχολήθηκε με θέματα Μητροπόλεων, εισηγήσεις Συνοδικών Επιτροπών, αποσπάσεις κληρικών και με τρέχοντα υπηρεσιακά θέματα.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Εργασία μετά τα 70 για 100.000 συνταξιούχους!!

Θα ξεπεράσουν τις 200.000 οι 70άρηδες απασχολούμενοι συνταξιούχοι, σε λίγους μήνες!! Σε ισχύ το δόγμα …