Πλήρωση επί θητεία θέσεων

Προκηρύσσει την πλήρωση των παρακάτω επί θητεία θέσεων ειδικευμένων ιατρών του κλάδου Ε.Σ.Υ: ΓΙΑ ΤΟΝ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ, ως "Δύο (2) θέσεων ειδικευμένων ιατρών ειδικότητας Ψυχιατρικής, στον εισαγωγικό βαθμό του Επιμελητή Β’ " το Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης Ψυχιατρικός Τομέας.

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ

Για την κατάληψη των ανωτέρω θέσεων που προκηρύσσονται γίνονται δεκτοί ως υποψήφιοι όσοι έχουν:

  1.  Eλληνική Ιθαγένεια πλην όσων προέρχονται από Κράτη Μέλη της Ε.Ε.
  2.  Άδεια άσκησης ιατρικού επαγγέλματος.
  3.  Τίτλο αντίστοιχης με τη θέση ιατρικής ειδικότητας.
  4.  Ηλικία που να μην υπερβαίνει το 50ο έτος για τους Επιμελητές Β’.
  5.  Ελάχιστο χρόνο άσκησης της απαιτούμενης ιατρικής ειδικότητας για τη θέση Ε.Β. μόνο η κατοχή τίτλου της οικείας ιατρικής ειδικότητας.
  6.  Ιατροί Ε.Σ.Υ, δεν μπορούν να θέσουν υποψηφιότητα σε άλλη ομοιόβαθμη θέση με αυτή που κατέχουν αν δεν έχουν συμπληρώσει δύο (2) χρόνια συνεχή υπηρεσία στην θέση τους.

ΤΟΠΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ

Η Αίτηση -Δήλωση με όλα τα παραπάνω δικαιολογητικά μπορούν να υποβάλλονται και ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή ή με εταιρεία ταχυμεταφοράς, μέσα στην ορισθείσα προθεσμία, εις τριπλούν, στην ταχυδρομική διεύθυνση:

  • «Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης Ψυχιατρικός Τομέας, 6ο χιλιόμετρο Ε.Ο Κατερίνης Αρωνά Νέο Κεραμίδι, Τ.Κ. 60100, Κατερίνη».

Για τις αιτήσεις αυτές η ημερομηνία υποβολής προκύπτει είτε από τη σφραγίδα του ταχυδρομείου είτε από το αποδεικτικό παράδοσης στην εταιρεία ταχυμεταφοράς.

Αιτήσεις – δηλώσεις μετά τη λήξη της ορισθείσας προθεσμίας, δεν γίνονται δεκτές.

Κάθε υποψήφιος μπορεί να διεκδικήσει να κριθεί για περισσότερες της μιας θέσης αλλά για κάθε θέση πρέπει να υποβάλλει ξεχωριστή αίτηση – δήλωση με όλα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά.

Από το Τμήμα Προσωπικού Ψυχιατρικού Τομέα του Γενικού Νοσοκομείου oι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να παίρνουν κάθε συμπληρωματική πληροφορία στα τηλέφωνα 23513-52785 και 23513-52889.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ: Αυτός που δυσφημεί τη χώρα, είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης

"Ήταν η δική του Κυβέρνηση, που πρότεινε την αντισυνταγματική ρύθμιση που μόνο στόχο είχε τη …