10 θέσεις άνοιξαν με υποβολή βιογραφικών

Με σκοπό την τάχιστη κάλυψη των αναγκών του, γνωστοποιεί ότι προκήρυξε ήδη τα αναλυτικά στοιχεία των 10 θέσεων που θέλουν προσωπικό, στην ειδικότητα του "ερευνητή" το Ε.Κ.Ε.Φ.Ε. «Δημόκριτος».

Θέσεις:

ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΒΙΟΕΠΙΣΤΗΜΩΝ & ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ

  •  Μία (1) θέση Ερευνητή Γ’ βαθμίδας με γνωστικό αντικείμενο «Στρες και κυτταρική γήρανση, με έμφαση στους βιολογικούς μηχανισμούς των παθήσεων των αρθρώσεων»
  •  Μία (1) θέση Ερευνητή Γ’ βαθμίδας με γνωστικό αντικείμενο «Μοριακή μικροβιακή γενετική, με έμφαση στη ρύθμιση, οργάνωση και λειτουργία της κυτταροπλασματικής μεμβράνης»

ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΠΥΡΗΝΙΚΩΝ & ΡΑΔΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ, ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ & ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

  •  Μία (1) θέση Ερευνητή Γ’ βαθμίδας με γνωστικό αντικείμενο «Ανάπτυξη και εφαρμογές εργαστηριακών (πυρηνικών, και άλλων αναλυτικών) και υπολογιστικών τεχνικών /Έκθεση πληθυσμού σε περιβαλλοντικούς ρύπους ραδιενέργεια /Επιπτώσεις στην υγεία»
  •  Μία (1) θέση Ερευνητή Γ’ βαθμίδας με γνωστικό αντικείμενο «Ραδιοφαρμακευτική»

ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΠΥΡΗΝΙΚΗΣ & ΣΩΜΑΤΙΔΙΑΚΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ

  •  Μία (1) θέση Ερευνητή Γ’ βαθμίδας με γνωστικό αντικείμενο «Πειραματική Πυρηνική Φυσική με έμφαση στις Ιοντικές Αναλυτικές Τεχνικές και τις Πυρηνικές Αντιδράσεις με ενδιαφέρον στην Πυρηνική Δομή και Αστροφυσική»
  •  Μία (1) θέση Ερευνητή Γ’ βαθμίδας με γνωστικό αντικείμενο «Πειραματική Φυσική με έμφαση σε ανιχνευτικά συστήματα πυριτίου και ηλεκτρονικά επεξεργασίας σήματος, για την αναβάθμιση των πειραμάτων στο LHC και εφαρμογές σε άλλες φυσικές επιστήμες».

ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ & ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ

  •  Μία (1) θέση Ερευνητή Γ’ βαθμίδας με γνωστικό αντικείμενο «Δίκτυα τηλεπικοινωνιών με τεχνολογίες εικονικοποίησης, με έμφαση στην παροχή ποιότητας υπηρεσίας σε πολυμεσικές εφαρμογές»
  •  Μία (1) θέση Ερευνητή Γ’ βαθμίδας με γνωστικό αντικείμενο «Ολοκληρωμένα συστήματα ελέγχου και διαχείρισης για την επιτήρηση, ασφάλεια και προστασία κρίσιμων υποδομών και τη διαχείριση κρίσεων».

ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΝΑΝΟΕΠΙΣΤΗΜΗΣ & ΝΑΝΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ

  •  Μία (1) θέση Ερευνητή Γ’ βαθμίδας με γνωστικό αντικείμενο «Xημική σύνθεση πολυ-λειτουργικών νανοϋλικών». Θα δοθεί προτεραιότητα σε υποψηφίους με εμπειρία στο πεδίο των μαγνητικών υλικών».
  •  Μία (1) θέση Ειδικού Λειτουργικού Επιστήμονα Γ’ Βαθμίδας στο γνωστικό αντικείμενο «Νανολιθογραφία ηλεκτρονικής δέσμης». Απαραίτητη είναι η εμπειρία στην έρευνα στον τομέα της Νανολιθογραφίας Ηλεκτρονικής Δέσμης με τη χρήση σύγχρονων λιθογραφικών συστημάτων για την κατασκευή νανοδομών και διατάξεων».

Πληροφορίες παρέχονται στο τηλέφωνο: 210 650 3031 κ. Ξένη Δούκα


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Κ.Χατζηδάκης: Εμπαιγμός των εργαζομένων σε τουρισμό και επισιτισμό με τα ένσημα

Όσα καταγγέλλει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στον Επισιτισμού-Τουρισμού Ένα νέο ακόμη πρόβλημα δημιουργήθηκε λόγω της …