Δημοτικοί υπάλληλοι εν ώρα εργασίας ενδιαφέρονται για το...κορμί τους!

Φαίνεται ότι ακόμα δεν έχει γίνει συνείδηση σε αρκετές τμήματα εργασίας του Δημόσιου τομέα, ότι την ώρα της εργασίας τους οι υπάλληλοι πρέπει να εργάζονται και να μην διεκπεραιώνουν τις προσωπικές τους υποθέσεις, ειδικά όταν αυτές σχετίζονται με την περιποίηση της εξωτερικής τους εμφάνισης....
Ή τουλάχιστον αυτό δεν πρέπει να το πράττουν κυκλοφορώντας με τα υπηρεσιακά οχήματα.....
Ίσως η ευθύνη είναι και των προισταμένων τους που δεν ελέγχουν αν το προσωπικό ευθύνης τους βρίσκεται ή όχι στο σημείο που θα έπρεπε, αφού το περιστατικό διαδραματίστηκε την περασμένη Τρίτη, από συνεργείο Δημοτικής Επιχείρησης των Πατρών.
Υπηρεσιακό αυτοκίνητο της Δημοτικής Επιχείρησης, σταμάτησε σε γυμναστήριο του νοτίου διαμερίσματος, όχι γιατί είχε κάποια βλάβη, αλλά για να ενημερωθεί ένας εκ των υπαλλήλων, για τις προφορές εγγραφής του σε αυτό......
Η αλήθεια είναι πως δεν έμειναν παραπάνω από 5 λεπτά, όμως αυτό αποδεικνύει ότι δεν υπάρχει συνείδηση και έλεγχος......
Γιατί αν γινόταν άλλη ώρα δεν θα υπήρχε τίποτα μεμπτό.....

Έγινε όμως λίγο πριν το μεσημέρι, την στιγμή που οι δύο υπάλληλοι ήταν σε προκαθορισμένη εργασία και μετακινήθηκαν με το υπηρεσιακό αυτοκίνητο, έχοντας βγει για εξωτερική εργασία της υπηρεσίας τους, για την οποία πληρώνουν μέσω των δημοτικών τελών οι Πατρινοί!


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Για ακόμα μία φορά, ο κ. Μητσοτάκης επέδειξε τη γνωστή «αλαζονεία του 41%»

"Η αλαζονεία, από την άλλη, δεν μπορεί να κρύψει τη συνειδητοποίηση της διαρκούς φθοράς της …