Βγήκαν μπουφάν και ομπρέλες-Χάνεται το καλοκαίρι

Οι ασταθείς συνθήκες στην ατμόσφαιρα δημιουργούν χειμωνιάτικο σκηνικό σήμερα στη χώρα μας, όπου βροχές και σποραδικές καταιγίδες θα επηρεάσουν κυρίως τα ηπειρωτικά, ενώ παράλληλα οι βόρειοι άνεμοι θα ενισχυθούν και θα αγγίξουν στο Αιγαίο και τα 9 μποφόρ ρίχνοντας και τον υδράργυρο και ως προς τις ελάχιστες αλλά και ως προς τις μέγιστες τιμές.

Σύμφωνα με το meteoclub, η αιτία της παρούσας διαταραχής αποτελεί το χαμηλό βαρομετρικό που έχει εγκατασταθεί στην περιοχή της Σικελίας και θα κινηθεί ανατολικά-νοτιοανατολικά. Το βαρομετρικό χαμηλό συνδυάζεται με τις χαμηλές πιέσεις που επικρατούν στην ανατολική μεσόγειο(σε αντίθεση με τις σχετικά υψηλές πιέσεις που επικρατούν στα Βαλκάνια) εξ’ ου και το βόρειο-βορειοανατολικό ρεύμα.

Οι βροχές θα αρχίσουν να επηρεάζουν ολλες περιοχές της χώρας, με το σκηνικό να παραμένει ανάλογο και το Σαββατοκύριακο.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Πώς να μειώσετε το φόρο εισοδήματος

Η μη ορθή συμπλήρωση των κωδικών θα φέρει μπελάδες και «φουσκωμένο» φόρο του Χρυσόστομου Τσούφη …