Πορείες, επεισόδια, ΜΑΤ, τραυματίες σε κάθε επίσκεψη του πρωθυπουργού(VIDEO)

Ένας τραυματίας είανι ο απολογισμός των σοβαρών επεισοδίων που σημειώθηκαν μεταξύ διαδηλωτών και ΜΑΤ, έξω από το Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, λόγω επίσκεψης Τσίπρα,  το βράδυ της Παρασκευής .

Μέλη του Συντονισμού Συλλογικοτήτων Θεσσαλονίκης, της ΟΚΔΕ και της Λαϊκής Ενότητας, πραγματοποίησαν πορεία στο κέντρο της πόλης και στην συνέχεια επιχείρησαν να πλησιάσουν το Βελλίδειο, στο οποίο θα πραγματοποιήσει ομιλία ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

Σύμφωνα με το Thestival επικράτησε ένταση, με την Αστυνομία να προβαίνει σε περιορισμένη χρήση χημικών, για να απωθήσει τους διαδηλωτές.

Ήδη, από νωρίς το απόγευμα έχει κλείσει το τμήμα της Λεωφόρου Στρατού μπροστά στο Βελλίδειο, ενώ την πορεια ακολουθουν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ: Αυτός που δυσφημεί τη χώρα, είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης

"Ήταν η δική του Κυβέρνηση, που πρότεινε την αντισυνταγματική ρύθμιση που μόνο στόχο είχε τη …