Έχασε την παλάμη του εργαζόμενος στην καθαριότητα-Εξερράγη σακούλα με όπλα-πυρομαχικά!

 

Να χυθεί άπλετο φως για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το εργατικό ατύχημα και να αποδοθούν ευθύνες αμέσως όπου και αν αναλογούν, ζητά με ανακοίνωσή του το Εργατικό Κέντρο της Πάτρας, εκφράζοντας την συμπαράστασή του στον πολύτεκνο πατέρα, που έχασε το χέρι του σήμερα το πρωί εν ώρα εργασίας στην αποκομιδή του Δήμου της Πάτρας και κάνοντας λόγο για σοκαριστική συχνότητα των εργατικών ατυχημάτων και ιδιαιτέρως των θανατηφόρων.

Η ανακοίνωση αναλυτικά:

"Σοκαριστική η συχνότητα των εργατικών ατυχημάτων και ιδιαιτέρως των θανατηφόρων.

Σήμερα ένας νέος άνθρωπος εργαζόμενος στην καθαριότητα του Δήμου Πατρέων, πατέρας 4 παιδιών κλήθηκε να παραλάβει από το Πρωτοδικείο Πάτρας άχρηστα υλικά. Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες έχασε την παλάμη του, όταν σημειώθηκε έκρηξη σε σκουπίδια, στην Ξερόλακκα.

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Πάτρας εκφράζει τη θλίψη και την αγανάκτησή του. Ζητάει να χυθεί άπλετο φως για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το εργατικό ατύχημα και να αποδοθούν ευθύνες όπου και αν αναλογούν .

Τα άχρηστα υλικά πλην της γραφικής ύλης, ανήκουν στην ειδική διαχείριση απορριμμάτων και φυσικά σε ειδικό τμήμα με τα ανάλογα μέσα ασφαλείας για τους εργαζόμενους.

Από την πρώτη στιγμή η Πρόεδρος του Ε.Κ.Πάτρας Σταυρούλα Παναγοπούλου Νικολάου ήταν δίπλα στην οικογένεια του εργαζόμενου και εξέφρασε τη στήριξη και τη συμπαράσταση σε προσωπικό επίπεδο, καθώς και εκ μέρους όλης της Διοίκησης.

Το Ε.Κ.Πάτρας βρίσκεται στη διάθεση της οικογένειας για ό,τι καταστεί αναγκαίο και απαραίτητο, όπως είναι η κάλυψη αναγκών για αίμα."

Το ιστορικό

Η σακούλα βρισκόταν έξω από τα δικαστήρια της Πάτρας και περιείχε σφαίρες και κατεσχεμένα όπλα, κάτι που δεν γνώριζε κανείς, με τον εργαζόμενο να τραυματίζεται όταν εξερράγη η σακούλα την στιγμή που μάζευε τα απορρίμματα από το Πρωτοδικείο Πατρών.

Αν και υπεβλήθη αμεσως σε χειρουργική επέμβαση έχασε την παλάμη του....


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Μητσοτάκης: Παντελώς αχρειάστη η μετατροπή της Μονής της Χώρας σε τζαμί

Στο σύντομο διάλογο μπροστά στις κάμερες ο πρωθυπουργός εξέφρασε την έντονη δυσαρέσκειά του για τη …