Άνοιξαν το κεφάλι εργαζόμενου τρία άτομα

Σκηνές από αστυνομική ταινία εκτυλίχθηκαν σήμερα το πρωί όταν τρία άτομα τραυμάτισαν υπάλληλο σεκιούριτι, στον σιδηροδρομικό σταθμό Λιανοκλαδίου.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, ο σεκιουριτάς παρατήρησε ότι ένα αυτοκίνητο με τρεις Ρομά, έκοβε βόλτες στο σταθμό για δεύτερη συνεχή ημέρα και πλησίασε επικίνδυνα σημείο, όπου υπήρχαν διάφορα αντικείμενα και εργαλεία του σταθμού, ο οποίος βρίσκεται σε στάδιο ανακατασκευής.

Όταν επιχείρησε να τους ελέγξει, εκείνοι προσπάθησαν να ξεφύγουν και όταν εγκλωβίστηκαν στη δυτική μπάρα του σταθμού, γνωρίζοντας ότι ο υπάλληλος ειδοποιούσε την Αστυνομία, του επιτέθηκαν και με μία βέργα του άνοιξαν το κεφάλι για να διαφύγουν.

Στο σημείο έφτασαν πολύ γρήγορα πληρώματα της Άμεσης Δράσης για τη διενέργεια αναζητήσεων, ενώ ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετέφερε τον υπάλληλο στο Νοσοκομείο Λαμίας για πρώτες βοήθειες.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Βουλή: Οκτάωρη συνεδρίαση της αρμόδιας επιτροπής, για το ν/σ με το νέο δικαστικό χάρτη

Στη συνεδρίαση, παρόντες ήταν 20 αρμόδιοι εξωκοινοβουολευτικοί φορείς, οι οποίοι είχαν κληθεί για να εκφράσουν …