Τραγωδία οικογένειας που έχασε δύο παιδιά μέσα σε 9 χρόνια σε τροχαία!

Ένα θανατηφόρο τροχαίο καταγράφηκε χθες, γύρω στις 16:00 στη Γαβρολίμνη Αιτωλοακαρνανίας, στην παλαιά περιφερειακή οδό προς τον Εύηνο ποταμό, όταν το δίκυκλο που οδηγούσε ένας κάτοικος Περιθωρίου Ναυπακτίας συγκρούστηκε με μπετονιέρα, με αποτέλεσμα να φύγει από τη ζωή σε ηλικία 40 ετών.

Στο σημείο έσπευσαν άνδρες της τροχαίας Μεσολογγίου και ένα ασθενοφόρο, όμως ο άνδρας ήταν ήδη νεκρός.

Σύμφωνα με το "nafpaktianews.gr", πίσω από το τραγικό συμβάν υπάρχει μία ακόμη πιο τραγική ιστορία, καθώς η μητέρα του εν λόγω άντρα, θρηνεί πλέον για δυο γιους που χάθηκαν σε τροχαία μέσα σε διάστημα περίπου δέκα χρόνων.

Το ένα της παιδί είχε χάσει τη ζωή του σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα στη γέφυρα του Ευήνου και το άλλο περίπου 9 χιλιόμετρα πιο μακριά. Ο άνθρωπος που έχασε χθες τη ζωή του ήταν πατέρας ενός κοριτσιού.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Σεισμός τώρα στην Ζαχάρω Ηλείας

Σεισμός τώρα στην Ηλεία μεγέθους 3.1 Ρίχτερ με επίκεντρο βορειοδυτικά της Ζαχάρως Ηλείας   Γεωδυναμικό …