Πρόσληψη με προοπτική

 

Να συνεργάζεται στενά με την εκάστοτε εσωτερική ομάδα έργου, να δίνει λύσεις σε ανακύπτοντα προβλήματα ανάπτυξης και να υλοποιεί καίρια δομικά μέρη παραδοτέων που θα σχετίζονται με προϊόντα καινοτομίας και επαυξημένης εμπειρίας του χρήστη, θα πρέπει ο "ηλεκτρολόγος μηχανικός" που ζητείται για πρόσληψη στην Θεσσαλονίκη.

Θέση:

Ο ειδικός νέων τεχνολογιών και καινοτομίας θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην ανάπτυξη καινοτόμων προϊόντων της εταιρίας που βασίζονται στις αναδυόμενες νέες τεχνολογίες (π.χ. web/ cloud, mobile, internet of things, data bases, data mining, big data).

Ο ιδανικός υποψήφιος θα πρέπει να έχει επαγγελματικό προφίλ με ειδίκευση στις τεχνολογίες πληροφοριών και επικοινωνίας (ICT) έχοντας και εμπειρία σε έργα καινοτομίας και μεγιστοποίησης της επιχειρηματικής ευκαιρίας με τη χρήση αναδυόμενων τεχνολογιών. Αναμένεται

Προσόντα εκπαίδευσης:

  •  Πτυχίο Ηλεκτρολόγου Μηχανικού/ Μηχανικού Υπολογιστών ή παρεμφερή ειδικότητα
  •  Μεταπτυχιακό σχετικό με την Διαχείριση Νέων Τεχνολογιών, Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας (ή παρεμφερή επαγγελματική εμπειρία τουλάχιστον δύο ετών)

Επιθυμητή Εμπειρία:

  • Σε θέματα σχεδιασμού και ανάπτυξης εφαρμογών διαχείρισης και παρουσίασης χωρικών, περιγραφικών και αριθμητικών δεδομένων (desktop, web, cloud, mobile) και σχετικών Βάσεων Δεδομένων
  • Στη συγγραφή προτάσεων χρηματοδότησης από εθνικούς ή/ και ευρωπαϊκούς πόρους

Αποστολή βιογραφικών: stergiosd@omikron-sa.gr


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Κασσελάκης: Ψάχνει να βρει φέτα με 6,28 ευρώ – Δείτε βίντεο 

«Ψάχνω να βρω προσφορά για φέτα. Δεν μπορώ να αγοράσω φέτα με τον προϋπολογισμό μου. …