Εργαζόμενοι ζητούνται για πολυτελές ξενοδοχείο

Αναζητά προσωπικό για την ενίσχυση των τμημάτων του, με τάχιστες διαδικασίες έχοντας ξεκινήσει την υποβολή δικαιολογητικών των ενδιαφερομένων, το πολυτελές ξενοδοχείο Melia Athens, που εδρεύει στο κέντρο της Αθήνας.

Συγκεκριμένα προσλαμβάνονται:

  • Υπάλληλος υποδοχής: Πτυχίο τουρισμού και φιλοξενίας, άπταιστα Ελληνικά και Αγγλικά, προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέση τουλάχιστον δύο χρόνια (Κωδικός: RES.AG_18)
  • Βοηθός σερβιτόρου: Άριστη γνώση Ελληνικών και Αγγλικών,αντίστοιχη προϋπηρεσία τουλάχιστον δύο χρόνια, ακαδημαϊκό πτυχίο (Κωδικός:F&B18)
  • Τελειόφοιτοι για πρακτική άσκηση στα τμήματα των κρατήσεων, υποδοχής και κουζίνας: Απόφοιτοι τουριστικών επιχειρήσεων, πολύ καλά Αγγλικά, επιθυμητή η γνώση Ισπανικών (Κωδικός: TR_18)

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στείλουν βιογραφικό στο e-mail: melia.athens@melia.com


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Μητσοτάκης: Εθνικό πρόβλημα το δημογραφικό

Το αισιόδοξο μήνυμα του πρωθυπουργού στους νέους που σκέφτονται να γίνουν γονείς   Ο πρωθυπουργός …