Προθεσμία μέχρι την Τρίτη για κατάθεση υπομνήματος ζήτησε ο Ολυμπιακός

Την προσεχή Τρίτη αναμένεται η απόφαση για την ένσταση που κατέθεσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός, αναφορικά με την τιμωρία που της επεβλήθη για τα επεισόδια που έγιναν μετά το τέλος του ντέρμπι με την ΑΕΚ στο «Καραϊσκάκη».

Οι ερυθρόλευκοι ζήτησαν στην σημερινή εκδίκαση της έφεσής τους προθεσμία μέχρι την Τρίτη για κατάθεση υπομνήματος, αναφορικά με τη συγκεκριμένη υπόθεση και είδαν το αίτημα τους να γίνεται αποδεκτό από την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ.

«Οι κυρώσεις που μας επιβλήθηκαν δεν έχουν την αναλογικότητα προς τον βαθμό της παραβατικότητας. Οι ποινές είναι απολύτως δυσανάλογες και θα πρέπει να περιοριστούν, σύμφωνα με την αρχή της αναλογικότητας.

Ο διαιτητής και ο παρατηρητής λένε ότι το προσωπικό ασφαλείας συνέδραμε στην εκτόνωση της έντασης, συνεπώς ο Ολυμπιακός έκανε ότι ήταν δυνατόν» δήλωσε ο δικηγόρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βασίλης Δημακόπουλος.

Από την πλευρά του, ο έτερος νομικός εκπρόσωπος της ερυθρόλευκης ΠΑΕ, Αργύρης Λίβας, τόνισε: «Σε όλη την διάρκεια του αγώνα οι φίλαθλοί μας επέδειξαν άψογη συμπεριφορά. Υπήρξαν μόνο κάποιες μικρές αψιμαχίες με τα όργανα της αστυνομίας.

Οι αστυνομικές δυνάμεις επέδειξαν υπερβάλλοντα ζήλο. Δεν δεχόμαστε ότι υπάρχει τραυματισμός όπως αναφέρει η Έκθεση της αστυνομίας, την οποία αμφισβητούμε. Η καύση πανό και κασκόλ δεν αποτελεί φθορά περιουσίας.

Οι φίλαθλοι δεν εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο για να προκαλέσουν κάποια φθορά. Δεν έγιναν φθορές εντός του γηπέδου. Μπήκαν και διαμαρτυρήθηκαν στους δικούς μας ποδοσφαιριστές. Η αποστολή της ΑΕΚ έχει αποχωρήσει από τον αγωνιστικό χώρο».

Υπενθυμίζεται ότι οι Πειραιώτες τιμωρήθηκαν με αφαίρεση τριών βαθμών από το τρέχον πρωτάθλημα, ποινή δύο αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών (την έχουν ήδη εκτίσει στους αγώνες με Πανιώνιο, Παναθηναϊκό) και πρόστιμο 90.000 ευρώ για την εισβολή οπαδών του στον αγωνιστικό χώρο, όπου συνεπλάκησαν με δυνάμεις των ΜΑΤ.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Παιδικές κατασκηνώσεις 2024 ΔΥΠΑ. Λήγουν οι αιτήσεις

Την Κυριακή, 12 Μαΐου 2024, λήγει η υποβολή ηλεκτρονικών αιτήσεων δικαιούχων και παρόχων για συμμετοχή …