38χρονος μαχαίρωσε την πεθερά του και 16χρονη τον πατέρα της

 

Ενας 30χρονος μετέβη στο σπίτι για να δει το ανήλικο παιδί του που διέμενε μαζί με την γιαγιά του, ωστόσο μόλις έφτασε ξέσπασε άγριος καυγάς και κατά την διάρκεια του διαπληκτισμού ο 30χρονος έβγαλε ένα σουγιά και μαχαίρωσε στο γόνατο την 49χρονη, η οποία λίγο αργότερα μεταφέρθηκε αιμόφυρτη στο Κέντρο Υγείας της περιοχής για να της παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Ο νεαρός άνδρας συνελήφθη από αστυνομικούς του Α.Τ. Αιδηψού και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για επικίνδυνη σωματική βλάβη και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του "eviazoom.gr", αιτία του καυγά ήταν η επιμέλεια του ανήλικου παιδιού που είχε δοθεί με δικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Χαλκίδας στην 49χρονη παθούσα, μετά από μαρτυρική κατέθεση της ίδιας ότι η κόρη και ο γαμπρός της κάνουν χρήση ναρκωτικών ουσιών.

Ο 30χρονος αναμένεται θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

Εντωμεταξύ την ίδια ώρα έγινε γνωστό ότι μία ανήλικη τραυμάτισε με μαχαίρι τον πατέρα της, έπειτα από καβγά που είχαν στο σπίτι τους, στη Βέροια. Ο 58χρονος πατέρας εξετάστηκε από γιατρούς του νοσοκομείου της πόλης, όπου διαπιστώθηκε ότι φέρει ελαφρύ τραύμα στην κοιλιακή χώρα και κατόπιν αποχώρησε, ενώ η 16χρονη κόρη του συνελήφθη.

Τα αίτια του επεισοδίου παραμένουν άγνωστα και ερευνώνται.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ: Αυτός που δυσφημεί τη χώρα, είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης

"Ήταν η δική του Κυβέρνηση, που πρότεινε την αντισυνταγματική ρύθμιση που μόνο στόχο είχε τη …