Ακόμα μία ανάκληση συμπληρώματος διατροφής

Σε ανάκληση συμπληρώματος διατροφής προχώρησε ο ΕΟΦ. Ειδικότερα στην ανάκληση της παρτίδας 230118 (ημ. λήξης: 01/2020) του συμπληρώματος διατροφής «JOHN NOA WORTS, σιρόπι κατάλληλο για τις αρθρώσεις με γεύση εσπεριδοειδών, Νο 7», αποφάσισε ο Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων, λόγω διαφοροποίησης στην εμφάνισή του (διαφοροποίηση στο χρώμα) και ως εκ τούτου δεν είναι σύμφωνο με τις προδιαγραφές του προϊόντος.

Η παρούσα απόφαση αποτελεί προληπτικό μέτρο για την προάσπιση της δημόσιας υγείας. Οι επιχειρήσεις που είναι υπεύθυνες για τη διακίνηση του προϊόντος στην Ελλάδα οφείλουν να επικοινωνήσουν άμεσα με τους πελάτες τους, προκειμένου να το αποσύρουν από την αγορά, και να ενημερώσουν άμεσα τον ΕΟΦ σε περίπτωση που το προϊόν εξήχθη σε άλλη χώρα.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Χρηματιστήριο: Άνοδος 1,47% στο κλείσιμο και σε νέα υψηλά 13 ετών η αγορά

Η άνοδος των τιμών των μετοχών συνοδεύθηκε και από σημαντική αύξηση του τζίρου. Με ισχυρή …