Νεκροί πατέρας και γιος που αγνοούνταν-Οικογένεια της 14χρονης (ΦΩΤΟ) (ΝΕΟ)

Νεότερη Ενημέρωση 18.18

Μία οικογένεια ξεκληρίστηκε, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, νεκροί βρέθηκαν τόσο ο πατέρας, όσο και ο αδελφός της 13χρονης που πήδηξε σε γκρεμό για να σωθεί από τις φλόγες και σκοτώθηκε ακαριαία.

Αρχική Ενημέρωση 12.52

Η Chryss Tass απευθύνει δραματική έκκληση για τους ανθρώπους της που αγνοούνται από χθες το απόγευμα στις 6 στην περιοχή της Ραφήνας. Πρόκειται για τον 54χρονο Γρηγόρη Φύτρο και τον γιο του τον 11χρονο Ανδρέα. Δυστυχώς, η 14χρονη κόρη της οικογένειας, Εβίτα, βρέθηκε νεκρή.

Το κείμενο της έκκλησης

Βοηθήστε μας!!!!! SOS!!!! Αγνοούνται από εχθές στις 6 από το Ματι Αττικής. Γρηγόρης Φυτρος ετών 54 κ ο γιος Ανδρέας Φυτρος ετων 11. Βρέθηκε νεκρή η κόρη 14 ετών Εβίτα Φυτρου. Κοινοποιήστε παιδιά αγνοούνται. Βοηθήστε μας. Για οποιαδήποτε πληροφορία επικοινωνήστε με το 6947617474


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Πρόγραμμα Σταθερότητας: Εξαγωγές, τουρισμός και Ταμείο Ανάκαμψης

Η δημοσιονομική πειθαρχία θεωρείται εκ των ων ουκ άνευ, εάν η χώρα επιθυμεί να αποφύγει …