Πρόσκληση-πρόκληση Δ. Καραγεωργόπουλου στον επικεφαλής του ΠΑΜΕ Πάτρας

Με μια ανάρτησή του στα social media, ο γνωστός συνδικαλιστής Δημήτρης Καραγεωργόπουλος απηύθηνε πρόσκληση προς τον επικεφαλής του ΠΑΜΕ Πάτρας Δ. Αγγελόπουλο, σε δημόσια συζήτηση, με φόντο τη διοικητική κρίση στο ΕΚΠ. Νωρίτερα είχε βγει στην τηλεόραση του LEPANTO και του ΙΟΝΙΑΝ TV δίνοντας τις δικές του απαντήσεις στα όσα «καταγγέλλουν» τα μέλη της αμφισβητούμενης διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Πάτρας.

Δείτε τη δήλωση του κ. Καραγεωργόπουλου:

"Εδώ και 1 χρόνο «ψάχνω» τον κ. Δ. Αγγελόπουλο να του απευθύνω δημόσια 3 ερωτήματα τα οποία αναζητούν επιτακτικά απαντήσεις. Το πρώτο ερώτημα αφορά τον ίδιο προσωπικά, όχι ως άνθρωπο, αλλά ως συνδικαλιστή και ως κομμουνιστή. Το δεύτερο αφορά το Συνδικάτο Οικοδόμων Πάτρας και την Ομοσπονδία Οικοδόμων Ελλάδας. Και το τρίτο αφορά κάτι που μου εκμυστηρεύτηκε ένας κοινός γνωστός μας... Πιστεύω ότι κάποια στιγμή θα βρει το χρόνο να κάνουμε δημόσια αυτή τη συζήτηση σε κάποιο τηλεοπτικό πάνελ. Εγώ είμαι ανοιχτός πάντως να με ρωτήσει οτιδήποτε, να με καταγγείλει για οτιδήποτε, να μου προσάψει δημόσια οτιδήποτε. Μπορώ να απαντήσω τα πάντα, και οι συνάδελφοί μας, όπως επίσης και η κοινή γνώμη, να κρίνουν ως ειλικρινείς και πειστικές ή ως ψευδείς και ανεπαρκείς τις απαντήσεις που θα δώσουμε. Όλα στο φως μέσα από τους τηλεοπτικούς δέκτες τοπικού καναλιού και όχι μέσα από μονολόγους πλέον."



 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΗΠΑ: Κλείσιμο με άνοδο για το χρηματιστήριο

Ο δείκτης Dow Jones της βιομηχανίας έκλεισε με άνοδο 408,63 μονάδων (+1,04%), στις 39.765,64 μονάδες. …