OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ειδικοί Φρουροί κόβουν το ρεύμα σε σπίτια!!!!

Αντί να πολεμούν την εγκληματικότητα, παίρνουν εντολές για να κόβουν το ρεύμα σε σπίτια πολιτών, όπως καταγγέλλει η η Ένωση Ειδικών Φρουρών Κρήτης, προσθέτοντας στην ανακοίνωση που απέστειλαν στα μέσα ενημέρωσης, πως "διατάσσονται να προχωρούν σε αυτήν την πράξη με αποτέλεσμα να βρίσκονται στο στόχαστρο των πολιτών!"

Η Ένωση στην ανακοίνωσή της υπογραμμίζει:

«Είναι αδιανόητο το πως οι ειδικές δυνάμεις που η αποστολή τους είναι η καταπολέμηση της βαριάς εγκληματικότητας στην ενδοχώρα, να μην ασχολούνται ένα ολόκληρο καλοκαίρι με το αντικείμενο τους  για λόγους τους οποίους δεν τους ξέρουμε. Ειδικές δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ, όπως το ΤΑΕ Ηρακλείου και το ΤΑΕ Μεσσαράς, διατάχθηκαν να προβούν σε "διακοπή" του ηλεκτρικού ρεύματος σε σπίτια πολιτών

Κι αυτό γιατί ξαφνικά δέχθηκαν εντολές να προβούν στο παραπάνω και να δημιουργούνται τουλάχιστον αρνητικές εντυπώσεις και σχόλια από τους πολίτες της Κρήτης οι οποίοι αγανακτούν πλέον με τα ποσοστά της εγκληματικότητας κάνοντας ταυτόχρονα λόγο για παντελή έλλειψη αστυνόμευσης στην περιοχή τους».

ΕΔΩ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Για ακόμα μία φορά, ο κ. Μητσοτάκης επέδειξε τη γνωστή «αλαζονεία του 41%»

"Η αλαζονεία, από την άλλη, δεν μπορεί να κρύψει τη συνειδητοποίηση της διαρκούς φθοράς της …