Αλυσοδεμένη βρέθηκε 38χρονη! Έρευνα για οικογενειακή βία από την αστυνομία

Μια 38χρονη γυναίκα βρέθηκε αλυσοδεμένη στο πατάρι της επιχείρησης του άντρα της. Η γυναίκα εντοπίστηκε σε αυτή την κατάσταση από γείτονες. Μετά από τον εντοπισμό της γυναίκας, η οποία βρέθηκε αλυσοδεμένη σήμερα το πρωί από γείτονες που διαμένουν κοντά στην μπυραρία, οι γείτονες κατήγγειλαν το περιστατικό στο κοντινό αστυνομικό τμήμα.

Η γυναίκα βρέθηκε από περιοίκους αλυσοδεμένη από το ένα πόδι της, στο πατάρι της μπυραρίας που διατηρεί ο σύζυγός της στην Πάφο όπως αναφέρει το "sigmalive.com".

Οι αστυνομικοί έλυσαν τη γυναίκα, η οποία είναι καλά στην υγεία της. Την γυναίκα φέρεται να αλυσόδεσε ο σύζυγος της για να την αποτρέψει από το να καταναλώσει αλκοολούχα ποτά.

Όπως αναφέρει επίσημα η Αστυνομία, διερευνάται υπόθεση απαγωγής και βίας στην οικογένεια.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Τζόγος: Ένας στους τρεις Έλληνες παίζει - 11 δισ. στοιχήματα το πρώτο τρίμηνο

Το προφίλ του «παίκτη» - Τα ποσοστά ανά ηλικία - Ποια τυχερά παιχνίδια προτιμούν Του …