Δυναμική παρέμβαση της «ΕΝΩΣΗΣ» για συμβασιούχους Δημόσιων Νοσοκομείων (VIDEO)

Μέλη του Συλλόγου Ιδιωτικών Υπαλλήλων «Η ΕΝΩΣΗ» υποδέχθηκαν «θερμά» τον Υπουργό Υγείας Ανδρέα Ξανθό, έξω από το Ξενοδοχείο «ΑΣΤΗΡ» στην Πάτρα, όπου είχε προγραμματιστεί ομιλία του σε ημερίδα με θέμα «Η ΥΓΕΙΑ ΜΕΤΑ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ».

Η «ΕΝΩΣΗ» και μέλη των Σωματειακών Επιτροπών των εργαζομένων στα δύο Νοσοκομεία της Πάτρας που ανήκουν σε αυτή, πραγματοποίησαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το χώρο, διεκδικώντας «Μόνιμη και Σταθερή Εργασία» για όλους τους συμβασιούχους στις υπηρεσίες Καθαριότητας, Σίτισης και Φύλαξης στα Νοσηλευτικά Ιδρύματα όλης της χώρας.

Δυναμικό παρών κατά Ξανθού από συμβασιούχους της υγείας (VIDEO&ΦΩΤΟ) Στην Πάτρα

Στη συνέχεια αντιπροσωπεία του Συλλόγου και των εργαζομένων, με επικεφαλής τον Πρόεδρο του Δ.Σ Δημήτρη Καραγεωργόπουλο, συναντήθηκαν με τον Υπουργό, συζήτησαν μαζί του και κατέθεσαν υπόμνημα διαμαρτυρίας με τα αιτήματά τους.

Οι απαντήσεις του Υπουργού, πέρα από τις καλές προθέσεις που διατυπώθηκαν, δεν ικανοποίησαν στο ελάχιστο τα μέλη μας, καθώς το (διττής ερμηνείας) υφιστάμενο νομοθετικό πλαίσιο δεν διασφαλίζει τη συνέχιση της εργασίας των ήδη εργαζομένων, αλλά ούτε επιλύει το κεντρικό αίτημα της μόνιμης και σταθερής εργασίας, ώστε να τερματιστούν οι συνθήκες ομηρείας και επισφάλειας των συνάδελφών μας.

Ο αγώνας των εργαζομένων στις υπηρεσίες Καθαριότητας, Σίτισης και Φύλαξης στα Νοσηλευτικά Ιδρύματα όλης της χώρας, όχι μόνο θα συνεχιστεί, αλλά θα ενταθεί το επόμενο διάστημα. Οι υποσχέσεις της Κυβέρνησης θα πρέπει επιτέλους να συνοδεύονται από έργα!

ΕΔΩ ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΔΥΠΑ: Μειώθηκαν κατά 4% οι εγγεγραμμένοι άνεργοι τον Μάρτιο του 2024

Οι άνδρες ανήλθαν σε 345.445 άτομα (ποσοστό 35,4%) και οι γυναίκες ανήλθαν σε 630.928 άτομα …