Νέο VIDEO ντοκουμέντο με τον Ζακ στο κοσμηματοπωλείο

Νέα δεδομένα έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε τη ζωή του ο Ζακ Κωστόπουλος. Πριν λίγες μέρες αμφισβητήθηκε το ενδεχόμενο ο 33χρονος να εισήλθε στο κοσμηματοπωλείο με πρόθεση την ληστεία.

Πιο αναλυτικά, έγινε γνωστό ότι στο σπίτι του υπήρχαν χρήματα καθώς είχε λάβει το επίδομα οροθετικού, ενώ πάνω του δεν βρέθηκε κάποιο κλοπιμαίο.

Βίντεο που δημοσίευσε το "VICE Greece", δείχνει πως ο Ζακ Κωστόπουλος, την Παρασκευή (21/10) που άφηνε την τελευταία του πνοή έξω από το κοσμηματοπωλείο της οδού Γλάδστωνος, ζητούσε βοήθεια.

Το παρακάτω βίντεο ξεκινά με έναν άνδρα να μπαίνει σε κατάστημα που βρίσκεται λίγα μέτρα μακριά από το κοσμηματοπωλείο. Στη συνέχεια, και αφού αγοράζει ένα μπουκαλάκι νερό, κατευθύνεται προς την έξοδο και την ίδια στιγμή εμφανίζεται στο πλάνο ο Ζακ Κωστόπουλος.

Ο άνδρας του προσφέρει νερό και παράλληλα άλλοι δυο άνδρες που βρίσκονται δίπλα του προσπαθούν να τον ηρεμήσουν. Επιχειρεί εκείνη τη στιγμή να μπει στο κατάστημα, αλλά οι άνδρες τον σταματούν. Φαίνεται να τους εξηγεί τι συμβαίνει, μένει μαζί τους για 32 δευτερόλεπτα και στη συνέχεια διασχίζει τη Γλάδστωνος προς την πλευρά του κοσμηματοπωλείου.

Οι κινήσεις του Ζακ Κωστόπουλου δεν φαίνονται απειλητικές. Αντίθετα δείχνουν ότι φοβάται ενώ η συμπεριφορά του καταδεικνύει πως εκείνη τη στιγμή έψαχνε ένα σημείο να προστατευτεί ή να ηρεμήσει.

Το κοσμηματοπωλείο βρίσκεται ελάχιστα μέτρα πιο πάνω από το κατάστημα και είναι άγνωστο αν μεσολάβησε κάτι άλλο πριν μπει τελικά εκεί.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Χρηματιστήριο: Εβδομαδιαία άνοδος 4,48% και ετήσια κέρδη 12,52%

Η συνολική κεφαλαιοποίηση της αγοράς στην τελευταία συνεδρίαση της εβδομάδος υπερέβη τα επίπεδα των 100 …