Προσωποποιήθηκε η 1η ποινική δίωξη για την υπόθεση της Ειρήνης Λαγούδη

Εξέλιξη – «βόμβα» σημειώθηκε σήμερα στην πολύκροτη υπόθεση θανάτου της 44χρονης Ειρήνης Λαγούδη. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του sinidisi.gr με συμπληρωματική του παραγγελία προς την Ανακρίτρια, ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών Αγρινίου, Γεώργιος Πέτρος, προσωποποίησε την πρώτη ποινική δίωξη σε βάρος προσώπου, φιλικού της Ειρήνης.

Πρόκειται για εξέλιξη – «καταπέλτη», η οποία έρχεται επί της ουσίας να επιβεβαιώσει όσα από την πρώτη στιγμή υποστηρίζουν τόσο η οικογένεια της 44χρονης μητέρας, όσο και οι νομικοί της εκπρόσωποι.

Υπενθυμίζεται ότι τα αδικήματα για τα οποία αρχικά ασκήθηκε ποινική δίωξη κατ’ αγνώστων είναι ανθρωποκτονία από πρόθεση κατά συναυτουργία, απόπειρα εμπρησμού κατά συναυτουργία, σύσταση συμμορίας και ηθική αυτουργία στην παραπάνω πράξεις.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΑΑΔΕ: Στο Κέντρο Φορολογίας Κεφαλαίου (ΚΕΦΟΚ) οι αρμοδιότητες όλων των ΔΟΥ Αττικής

Ψηφιακά και τηλεφωνικά θα εξυπηρετούνται οι φορολογούμενοι  Ολοκληρώνεται σήμερα ο οργανωτικός μετασχηματισμός των υπηρεσιών φορολογίας …