Στο κοινωνικό μέρισμα ενσωματώνεται το επίδομα πετρελαίου θέρμανσης

Το επίδομα πετρελαίου θέρμανσης για τον χειμώνα που έρχεται, θα ενσωματωθεί στο κοινωνικό μέρισμα έκανε γνωστό ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος, κατά τη συνεδρίαση της ΕΠΕΚΕ (Επιτροπή Παραγωγής και Ελέγχου του Κυβερνητικού Έργου) Οικονομικών του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κ. Τσακαλώτος ανέφερε ότι, κατά την περσινή χρονιά, το κονδύλι για το επίδομα θέρμανσης ήταν 15 εκατ. ευρώ εκ των οποίων απορροφήθηκαν μόνο τα 11 εκατ. ευρώ, εκφράζοντας την απορία του για τους λόγους που περίσσεψαν 4 εκατ. ευρώ.

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης με αφορμή την κατάθεση του προσχεδίου του προϋπολογισμού, οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης και Χρήστος Μπγιάλας, ζήτησαν διευκρινίσεις από τον υπουργό Οικονομικών αναφορικά με το ζήτημα του επιδόματος πετρελαίου και συγκεκριμένα για τις βόρειες περιοχές της χώρας.

Ο υπουργός Οικονομικών δεσμεύθηκε πως το επίδομα θέρμανσης θα ενσωματωθεί στο κοινωνικό μέρισμα που θα αποδοθεί από το υπερπλεόνασμα του τρέχοντος οικονομικού έτους.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Βορίδης στον ΣΚΑΪ: Σοφά δεν έχουμε κυρώσει τα μνημόνια

Η βαλκανική πολιτική της χώρας μας βρέθηκε στο επίκεντρο συνέντευξης του υπουργού Επικρατείας, Μάκη Βορίδη, …