Τα δικαιολογητικά έγγραφα πρόσληψης

Προκειμένου να συνάψει σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου του άρθρου 31 του Ν.3274/2004, με ειδικό συνεργάτη, για την υποστήριξη του έργου του Προέδρου και των οργάνων διοίκησης της και σύμφωνα με την υπ’ αριθ. 868/17-10-2018 απόφαση του Δ.Σ., η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ), καλεί όσους διαθέτουν τα προσόντα, τα οποία περιγράφονται αναλυτικά κατωτέρω στο άρθρο 2 της παρούσας, σε συνδυασμό με την παράγ. 2 του άρθρου 31 του ως άνω νόμου, να υποβάλλουν αίτηση συνοδευόμενη από βιογραφικό σημείωμα του ενδιαφερόμενου και τα λοιπά δικαιολογητικά έγγραφα.

Τόπος και προθεσμία υποβολής αιτήσεων:

Οι ενδιαφερόμενοι υποβάλλουν αίτηση συνοδευόμενη από δικαιολογητικά του άρθρου 3,

  • στα γραφεία της ΚΕΔΕ (Ακαδημίας 65 & Γενναδίου 8, 6ος= όροφος, Αθήνα, γραφείο πρωτοκόλλου).

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι μέχρι την 9η Νοεμβρίου 2018 και ώρα 15.00, μετά το πέρας της οποίας ουδεμία αίτηση γίνεται δεκτή.

Τις αιτήσεις μπορούν να καταθέτουν οι ενδιαφερόμενοι αυτοπροσώπως ή νομίμως εξουσιοδοτημένο από αυτούς άτομο. Ταχυδρομική αποστολή αιτήσεως δεν γίνεται δεκτή.

Η ημερομηνία κατάθεσης των αιτήσεων θα αποδεικνύεται με την λήψη αριθμού πρωτοκόλλου εισερχομένου εγγράφου.

Διάρκεια:

Η διάρκεια της σύμβασης ακολουθεί τη θητεία του νυν Προέδρου της ΚΕΔΕ, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 31 του Ν.3274/2004, με δυνατότητα καταγγελίας πριν τη λήξη της θητείας, χωρίς δικαίωμα αποζημίωσης.

Η σύμβαση αποτελεί σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου.

Στοιχεία ΚΕΔΕ:

  • Δ/ΝΣΗ: ΓΕΝΝΑΔΙΟΥ 8 & ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ 106 78 ΑΘΗΝΑ,
  • ΤΗΛ: 2132147500,
  • FAX: 210 3820807
  • Web: www. kedke.gr
  • E-mail: info @ kedke.gr

 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Σε απόγνωση οι αγρότες-«Περνάμε πολλές δυσκολίες»-Το «αγκάθι» των παράνομων ελληνοποιήσεων προϊόντων

Τεράστια προβλήματα αντιμετωπίζουν το τελευταίο διάστημα οι αγρότες, αφού οι καιρικές συνθήκες και οι χαμηλές τιμές που …