Τα δικαιολογητικά ακόμα 10 θέσεων απασχόλησης

Συνολικής διάρκειας έως 8 μηνών, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (με ωριαία αποζημίωση), ανακοινώνει την πρόσληψη 10 Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής (Π.Φ.Α.), για την υλοποίηση των Προγραμμάτων Άθλησης για Όλους (Π.Α.γ.Ο.) περιόδου 2018- 2019, της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, ο Δήμος Ζωγράφου.

Οι ειδικότητες:

  • Ένας Π.Φ.Α. (1 ) με ειδικότητα Άθλησης για Όλους ή Μαζικού Αθλητισμού ή οποιασδήποτε ειδικότητας με γνώση aerobic ή yoga ή pilates ή latin ή μυική ενδυνάμωση ή Σουηδική γυμναστική.
  • Ένας Π.Φ.Α. ( 1 ) με ειδικότητα κολύμβησης που να γνωρίζει aqua aerobic, εκμάθηση κολύμβησης.
  • Ένας Π.Φ.Α. ( 1 ) με ειδικότητα Ειδική Φυσική Αγωγή
  • Ένας Π.Φ.Α. ( 1 ) με ειδικότητα Παραδοσιακοί Χοροί
  • Ένας Π.Φ.Α. ( 1 ) με ειδικότητα στίβου ( άλματα, δρόμους, σφαίρα )
  • Πέντε Π.Φ.Α. ( 5 ) με ειδικότητα κολύμβησης

Προσοχή: Για τους πέντε ( 5 ) Π.Φ.Α. με ειδικότητα κολύμβησης οι οποίοι θα απασχοληθούν στο πρόγραμμα εκμάθησης στη μικρή πισίνα, η σύμβασή τους θα ενεργοποιηθεί από τον Απρίλιο
01/04/2019.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Zαχαράκη για δημογραφικό: Εθνική καμπάνια για στήριξη οικογένειας και γεννήσεων 

Η υπουργός Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας προανήγγειλε μια εθνική καμπάνια ενημέρωσης για την οικογένεια αλλά …