Συνάντηση στις 10 Απριλίου στην Ουάσιγκτον, θα έχουν ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ και ο πρόεδρος της Νότιας Κορέας Μουν Τζε-ιν, όπως μετέδωσε το νοτιοκορεάτικο πρακτορείο Yonhap, επικαλούμενο ανα..

Συνάντηση Τραμπ με τον πρόεδρο της Ν. Κορέας στις 10 Απριλίου

Συνάντηση στις 10 Απριλίου στην Ουάσιγκτον, θα έχουν ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ και ο πρόεδρος της Νότιας Κορέας Μουν Τζε-ιν, όπως μετέδωσε το νοτιοκορεάτικο πρακτορείο Yonhap, επικαλούμενο ανακοίνωση της προεδρίας της ασιατικής χώρας.

Σύμφωνα με το ίδιο πρακτορείο, οι συνομιλίες των δύο ηγετών αναμένεται να επικεντρωθούν το αδιέξοδο στις διαπραγματεύσεις των ΗΠΑ και της Βόρειας Κορέας, μετά τη δεύτερη Σύνοδο Κορυφής του Τραμπ και του Βορειοκορεάτη ηγέτη Κιμ Γιονγκ Ουν στα τέλη Φεβρουαρίου στο Βιετνάμ, που τερματίστηκε πρόωρα, χωρίς συμφωνία.

Πηγές: ΑΜΠΕ, Reuters


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

«Ινστιτούτο Αλέξη Τσίπρα» - «Ίδρυμα Ζόραν Ζάεφ»: Διάσκεψη για την Ειρήνη

Με αφορμή τη συμπλήρωση 6 χρόνων από την υπογραφή της Συμφωνίας των Πρεσπών Στις 17 …