Rolling Stones: Πρόβλημα υγείας για τον Μικ Τζάγκερ

Οι Rolling Stones αναβάλλουν την προγραμματισμένη περιοδεία τους «No Filter»,στις ΗΠΑ και στον Καναδά, όπως ανακοίνωσε σήμερα ο τραγουδιστής τους Μικ Τζάγκερ προσθέτοντας ότι «θα προσπαθήσει πολύ σκληρά να επιστρέψει στη σκηνή το συντομότερο δυνατό».

Ο 75χρονος Τζάγκερ αποκάλυψε ότι έχει ανάγκη από «ιατρική περίθαλψη», αναγκάζοντας τους Rolling Stones να αναβάλουν την επερχόμενη περιοδεία τους. Δήλωση της μπάντας αναφέρει: «Δυστυχώς, οι Rolling Stones αναγκάστηκαν να ανακοινώσουν την αναβολή της επερχόμενης περιοδείας τους. Συγγνώμη για τυχόν ταλαιπωρία που προκαλείται σε όσους έχουν αγοράσει εισιτήρια, αλλά επιθυμούμε να καθησυχάσουμε τους φανς και τους λέμε να τα κρατήσουν, καθώς θα ισχύουν για νέες ημερομηνίες, οι οποίες θα ανακοινωθούν σύντομα».

«Ο Μικ ενημερώθηκε από τους γιατρούς ότι δεν μπορεί να συμμετέχει σε περιοδεία αυτή τη στιγμή, καθώς χρειάζεται ιατρική περίθαλψη. Οι γιατροί τον έχουν συμβουλεύσει να ξεκουραστεί και αναμένεται να ανακάμψει ώστε να μπορέσει να επιστρέψει στη σκηνή το συντομότερο δυνατό», προσθέτει η ανακοίνωση.
Αργότερα, από το Twitter του Μικ Τζάγκερ, υπήρξε επιπλέον ενημέρωση: «Λυπάμαι πολύ για όλους τους φίλους μας στην Αμερική και τον Καναδά. Μισώ πραγματικά το γεγονός πως σας απογοήτευσα. Είμαι συντετριμμένος γιατί πρέπει να αναβάλλω την περιοδεία αλλά θα εργαστώ πολύ σκληρά για να επιστρέψω στη σκηνή το συντομότερο δυνατό. Για άλλη μια φορά, ζητώ μια τεράστια συγγνώμη».

Οι διοργανωτές εκδηλώσεων «AEG Presents / Concerts West» επιβεβαίωσαν ότι όλα τα εισιτήρια θα ισχύουν για τις αναπρογραμματισμένες ημερομηνίες. Η περιοδεία «No Filter» θα ξεκινούσε από το Μαϊάμι στις 20 Απριλίου με πολλούς σταθμούς στις ΗΠΑ προτού κλείσει στον Καναδά στις 29 Ιουνίου.

naftemporiki.gr


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Χρηματιστήριο: Άνοδος 1,47% στο κλείσιμο και σε νέα υψηλά 13 ετών η αγορά

Η άνοδος των τιμών των μετοχών συνοδεύθηκε και από σημαντική αύξηση του τζίρου. Με ισχυρή …