Νέα υπόθεση «Τοπαλούδη» συγκλονίζει τη Ρόδο: Βίαζαν 32χρονη και μετά την εκβίαζαν με «ροζ» βίντεο

Νέα υπόθεση «Τοπαλούδη» συγκλονίζει τη Ρόδο: Βίαζαν 32χρονη και μετά την εκβίαζαν με «ροζ» βίντεο

Νέα υπόθεση βιασμού έρχεται να προκαλέσει σάλο στη Ρόδο λίγο καιρό μετά την υπόθεση της Ελένης Τοπαλούδη.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Star, 32χρονη καταγγέλει πως τρεις Ροδίτες την βίαζαν και στη συνέχεια την εκβίαζαν με «ροζ» βίντεο που είχαν τραβήξει. Η νεαρή γυναίκα κατέθεσε μήνυση εναντίον τους.

Αναφέρει, δε, πως είχε γνωρίσει τον έναν από τους τρεις μέσω Facebook και είχε συνάψει μαζί του ερωτική σχέση. Ο εφιάλτης της, ωστόσο, ξεκίνησε όταν γνώρισε τους δύο φίλους του.

Η ερωτική πράξη που έγινε μεταξύ τους βιντεοσκοπήθηκε και εκεί ξεκίνησαν οι εκβιασμοί εξαναγκάζοντας την να συμμετέχει σε ομαδικά όργια.

Όπως ισχυρίζεται η ίδια, τη βιντεοσκοπούσαν τέσσερις με πέντε φορές τον μήνα, χρησιμοποιώντας μέχρι και επαγγελματική κάμερα. Ο 50χρονος την εκβίαζε και απειλούσε πως θα κάνει κακό στην οικογένειά της.

Έντρομη η κοπέλα είδε κάποια στιγμή τον εαυτό της να πρωταγωνιστεί σε δυο «ροζ» βίντεο, που είχαν ανέβει στο διαδίκτυο.

«Η γυναίκα αυτή είναι ένα βασανισμένο πλάσμα και έχει υποστεί μία απίστευτη ταλαιπωρία, εξαναγκάστηκε σε μία συμπεριφορά που δεν ήθελε, είναι θύμα εκβίασης», λέει η δικηγόρος της Άννα Παναγοπούλου.

Οι τρεις Ροδίτες, στην προκαταρκτική έρευνα που έγινε, αρνούνται τις κατηγορίες.

Ο άνθρωπος, μάλιστα, που φέρεται να ήταν ο εγκέφαλος της υπόθεσης ισχυρίζεται ότι η 32χρονη ήταν εξωσυζυγική σχέση φίλου του. Μόνο που το όνομά του δεν αναφέρεται σε καμία κατάθεση.

Τον λόγο έχει τώρα ο εισαγγελέας για το αν θα ασκηθούν ποινικές διώξεις ή όχι στους τρεις Ροδίτες.


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Γεραπετρίτης: Ο δρόμος των Δυτικών Βαλκανίων είναι μονόδρομος

Ο υπουργός Εξωτερικών συμμετείχε στην Υπουργική Συνάντηση για την Ευρωπαϊκή Προοπτική των Δυτικών Βαλκανίων Ο …