Π. Φάληρο: Κατέληξε 53χρονη που βρέθηκε μαχαιρωμένη

Την τελευταία της πνοή άφησε στο Τζάνειο νοσοκομείο μία 53χρονη γυναίκα, που βρέθηκε μαχαιρωμένη αργά χθες το βράδυ στην οδό Τρίτωνος στο Παλαιό Φάληρο.

Η άτυχη γυναίκα, που έφερε πολλαπλά τραύματα από μαχαίρι, εντοπίστηκε από κατοίκους της περιοχής, οι οποίοι και ειδοποίησαν την Αστυνομία.

Η 53χρονη διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Τζάνειο, όπου λίγο αργότερα άφησε την τελευταία της πνοή, παρά τις προσπάθειες των γιατρών να την κρατήσουν στη ζωή.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, τις οποίες επικαλείται το Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, οι αρχές αναζητούν τον 52χρονο αδερφό της με τον οποίο το θύμα φέρεται να είχε έντονους καβγάδες το τελευταίο χρονικό διάστημα.

naftemporiki.gr


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Μάντζος: Η ΝΔ και προσωπικά ο κ. Μητσοτάκης φέρουν ακέραιη την ευθύνη για την επίσκεψη Ράμα

«Αποτελεί μια προκλητική κίνηση με προφανείς συμβολισμούς και σαφή μηνύματα τόσο για την υπόθεση του …