Τον κώδωνα του κινδύνου κρούει ο σεισμολόγος, Άκης Τσελέντης, κάνοντας μια ανάρτηση στο twitter που δείχνει μια τεράστια ρωγμή στη γέφυρα του Φαληρικού Δέλτα. Η ρωγμή που απεικονίζεται είναι άκρως επικίνδυνη και κανένας δεν θα ήθελε να σκεφτεί τι θα γινόταν στην περίπτωση ενός σεισμού. Ο διευθυντής του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου, Αυτές είναι οι υποδομές της σύγχρονης σεισμογενούς Ελλάδας σαν δεν τρέπεστε Αν στον επόμενο μεγάλο σεισμό θρηνήσουμε θύματα ποιος θα φταίει θα σφυρίζετε αδιάφορα όπως το Μάτι» {https://twitter.com/atselentis/status/1127663830899789826}

Ο Τσελέντης προειδοποιεί: «Τεράστια ρωγμή στη γέφυρα του Φαληρικού Δέλτα - Ποιος θα φταίει αν θρηνήσουμε θύματα;» (pic)

Ο Τσελέντης προειδοποιεί: «Τεράστια ρωγμή στη γέφυρα του Φαληρικού Δέλτα - Ποιος θα φταίει αν θρηνήσουμε θύματα;» (pic)

Τον κώδωνα του κινδύνου κρούει ο σεισμολόγος, Άκης Τσελέντης, κάνοντας μια ανάρτηση στο twitter που δείχνει μια τεράστια ρωγμή στη γέφυρα του Φαληρικού Δέλτα.

Η ρωγμή που απεικονίζεται είναι άκρως επικίνδυνη και κανένας δεν θα ήθελε να σκεφτεί τι θα γινόταν στην περίπτωση ενός σεισμού.

Ο διευθυντής του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου, Αυτές είναι οι υποδομές της σύγχρονης σεισμογενούς Ελλάδας σαν δεν τρέπεστε Αν στον επόμενο μεγάλο σεισμό θρηνήσουμε θύματα ποιος θα φταίει θα σφυρίζετε αδιάφορα όπως το Μάτι»

{https://twitter.com/atselentis/status/1127663830899789826}


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Μητσοτάκης: Στην Κέρκυρα σήμερα ο πρωθυπουργός

Στις 18:30 θα συναντηθεί με πολίτες στο κέντρο της πόλης Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης το …