Στην ερώτηση αν είναι υποχρεωτική η χρηματοδότηση των συνδυασμών και των υποψηφίων στις εκλογές 2019 απαντά το υπουργείο Εσωτερικών. Στη σχετική ερώτηση για τη χρηματοδότηση που αφορά τους υποψηφίους στις αυτοδιοικητικές εκλογές 2019, το υπουργείο Εσωτερικών απαντά πως όχι, ο υποψήφιος μπορεί να χρηματοδοτηθεί με ίδια κεφάλαια μέχρι του επιτρεπόμενου ορίου δαπανών του. Διαβάστε ακόμα: Σαν «ατμομηχανές ανάπτυξης» βλέπει ο Γ. Πατούλης το λιμάνι του Πειραιά και τον Αργοσαρωνικό Μάθε που ψηφίζεις 2019: Αναρτήθηκαν τα εκλογικά τμήματα για τις εκλογές - Αλλαγές σε πολλά σχολεία Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις για τις αυτοδιοικητικές εκλογές 2019 στα Eklogikanews.gr

Πόσο υποχρεωτική είναι η χρηματοδότηση των υποψηφίων στις εκλογές 2019

εκλογές 2019 photo: eurokinissi

Στην ερώτηση αν είναι υποχρεωτική η χρηματοδότηση των συνδυασμών και των υποψηφίων στις εκλογές 2019 απαντά το υπουργείο Εσωτερικών.

Στη σχετική ερώτηση για τη χρηματοδότηση που αφορά τους υποψηφίους στις αυτοδιοικητικές εκλογές 2019, το υπουργείο Εσωτερικών απαντά πως όχι, ο υποψήφιος μπορεί να χρηματοδοτηθεί με ίδια κεφάλαια μέχρι του επιτρεπόμενου ορίου δαπανών του.

Διαβάστε ακόμα:
Σαν «ατμομηχανές ανάπτυξης» βλέπει ο Γ. Πατούλης το λιμάνι του Πειραιά και τον Αργοσαρωνικό

Μάθε που ψηφίζεις 2019: Αναρτήθηκαν τα εκλογικά τμήματα για τις εκλογές - Αλλαγές σε πολλά σχολεία

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις για τις αυτοδιοικητικές εκλογές 2019 στα Eklogikanews.gr


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Νέα Αριστερά: «Στον πάτο της ΕΕ στην ελευθερία του Τύπου για τρίτη συνεχόμενη χρονιά»

Ανακοίνωση της Νέας Αριστεράς για τα αποτελέσματα του Παγκόσμιου Δείκτη Ελευθερίας του Τύπου «Ουραγός στην …