Τα καλά νέα της ημέρας ανέφερε ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος απο το βήμα της Βουλής λέγοντας πως με βάση τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ η φτώχεια έπεσε κατά δύο ποσοστιαίες μονάδες την περίοδο 2015 - 2017 και πως η αναδιανομή του εισοδήματος έφτασε στα επίπεδα προ κρίσης. Παρουσιάζοντας την τροποογία για την μείωση του ΦΠΑ στα τρόφιμα είπε πως είναι ιδιαίτερα σημαντική η μείωση απο το 24% στο 13% για μια μεγάλη κατηγορία τροφίμων. «Για εμας που είμαστε μακαρονάδες είναι ιδιαίτερα σημαντικό» είπε με χιουμοριστική διάθεση. Υποστήριξε ότι απο το μέτρο αυτό αναμένεται η τόνωση της αγοράς και η ενίσχυση του εισοδήματος των καταναλωτών. Κάλεσε μάλιστα την αντιπολίτευση να βρεί μια κατηγορία πολιτών όπου μετά τον Αύγουστο δεν έχει βοηθηθεί. «Κάθε Έλληνας και Ελληνιδά μπορεί να δει την διαφορά στην τσέπη του» συμπλήρωσε τονίζοντας ότι η κυβέρνηση έχει σχέδιο αναπτυξιακό, κοινωνικό και οικονομικό για να κερδίσει τις επόμενες εκλογές.

Τσακαλώτος για μείωση του ΦΠΑ: Για εμάς που είμαστε μακαρονάδες είναι ιδιαίτερα σημαντικό

photo: Eurokinissi

Τα καλά νέα της ημέρας ανέφερε ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος απο το βήμα της Βουλής λέγοντας πως με βάση τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ η φτώχεια έπεσε κατά δύο ποσοστιαίες μονάδες την περίοδο 2015 - 2017 και πως η αναδιανομή του εισοδήματος έφτασε στα επίπεδα προ κρίσης.

Παρουσιάζοντας την τροποογία για την μείωση του ΦΠΑ στα τρόφιμα είπε πως είναι ιδιαίτερα σημαντική η μείωση απο το 24% στο 13% για μια μεγάλη κατηγορία τροφίμων. «Για εμας που είμαστε μακαρονάδες είναι ιδιαίτερα σημαντικό» είπε με χιουμοριστική διάθεση.

Υποστήριξε ότι απο το μέτρο αυτό αναμένεται η τόνωση της αγοράς και η ενίσχυση του εισοδήματος των καταναλωτών. Κάλεσε μάλιστα την αντιπολίτευση να βρεί μια κατηγορία πολιτών όπου μετά τον Αύγουστο δεν έχει βοηθηθεί. «Κάθε Έλληνας και Ελληνιδά μπορεί να δει την διαφορά στην τσέπη του» συμπλήρωσε τονίζοντας ότι η κυβέρνηση έχει σχέδιο αναπτυξιακό, κοινωνικό και οικονομικό για να κερδίσει τις επόμενες εκλογές.


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Πιερρακάκης: Τα Πειραματικά, πυλώνας στρατηγικής για βελτίωση σχολείων

Επιπλέον, σήμερα ολοκληρώθηκε και η διαδικασία απόδοσης τυχαίου αριθμού προτεραιότητας, σε περίπτωση ισοβαθμίας στα Πρότυπα …