Πανικός στην Ιαπωνία: Επίθεση με μαχαίρι στο Καβασάκι- Δύο νεκροί - Αυτοκτόνησε ο δράστης (video)

Photo: Reuters

Πανικός στο προάστιο Καβασάκι του Τόκιο. Άνδρας επιτέθηκε με μαχαίρι σε κόσμο. Ένα παιδί κι ένας άνδρας έχασαν τη ζωή τους, αυτοκτόνησε ο δράστης.

Ένα παιδί κι ένας ενήλικος έχασαν τη ζωή τους στην επίθεση με μαχαίρι που διαπράχθηκε νωρίς το πρωί της Τρίτης στο Καβασάκι, νότιο προάστιο του Τόκιο, ενώ ο φερόμενος ως δράστης υπέκυψε και αυτός στα τραύματα που προκάλεσε ο ίδιος στον εαυτό του, μεταδίδουν ιαπωνικά ΜΜΕ.

Νωρίτερα, οι ιαπωνικές υπηρεσίες άμεσης βοήθειας έκαναν λόγο για δύο θύματα που δεν έδιναν «ενδείξεις ζωής».

Τουλάχιστον άλλοι 12 άνθρωποι, κυρίως μικρές μαθήτριες, τραυματίστηκαν σοβαρά στην επίθεση, που διαπράχθηκε σε στάση λεωφορείου στο Καβασάκι, μετέδωσε το δημόσιο ιαπωνικό τηλεοπτικό δίκτυο NHK, επικαλούμενο την αστυνομία.

Η αιματηρή επίθεση στην Ιαπωνία έγινε ενώ στο Τόκιο βρίσκονται ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ και η σύζυγός του, Μελάνια!


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Βίντεο Μητσοτάκη στο TikTok για το πρωτάθλημα στον ΠΑΟΚ: 3 στα 3 οι προβλέψεις μου!

«Και επειδή ξέρω πότε πρέπει να σταματάω και να μην προκαλώ την τύχη μου, δεν …