Φωτιά στον Πειραιά: Μπλακ άουτ στην Καλλίπολη από βλάβη σε υποσταθμό της ΔΕΗ - Ergasia News

Συναγερμός στον Πειραιά για φωτιά σε υποσταθμό της ΔΕΗ στην Καλλίπολη. Μπλακ άουτ στην περιοχή του Αγίου Βασιλείου και του Αντικαρκινικού Νοσοκομείου Μεταξά. Δυνάμεις της Πυροσβεστικής, ΕΚΑΒ και ΕΛΑΣ βρίσκονται στο σημείο, ενώ κλειστή είναι η λεωφόρος Σαχτούρη.

Η λεωφόρος Σαχτούρη έχει αποκλειστεί από το ύψος της Ζαννή και πάνω, ενώ στο σημείο παραμένουν δυνάμεις της Πυροσβεστικής, του ΕΚΑΒ και της ΕΛΑΣ, όπως και το τεχνικό κλιμάκιο της ΔΕΗ που προσπαθεί να αποκαταστήσει τη βλάβη.

Προς το παρόν δεν υπάρχουν πληροφορίες για πρόβλημα στο Νοσοκομείο Μεταξά ή τραυματισμοί στην πολυκατοικία που βρίσκεται ο Υποσταθμός, όπως αναφέρει το piraeuspress.


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Ανδρουλάκης: Κατέθεσε στεφάνι στο μνημείο των εκτελεσθέντων στην Καισαριανή

Κρατάμε τη θυσία τους για ελευθερία, δημοκρατία και κοινωνική δικαιοσύνη ως πυξίδα, ανέφερε ο πρόεδρος …