Χρυσοχοΐδης: Κατάργησε το «ψαλίδι» στις άδειες των συνδικαλιστών της ΕΛ.ΑΣ - Ergasia - Ειδησεις

Mε έγγραφο με τίτλο «Διευκολύνσεις μελών συνδικαλιστικών οργανώσεων» που συντάχθηκε στις 13 Ιανουαρίου 2020, υπογράφει ο υπουργός Μιχάλης Χρυσοχοΐδης και αποκαλύπτει «Το Βήμα» επαναφερονται οι προηγούμενες διατάξεις για την απασχόληση των συνδικαλιστών της ΕΛ.ΑΣ με αναφορά στις σημαντικές υποχρεώσεις τους.

Υπενθυμίζεται ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ είχε περιορίσει τις άδειες των συνδικαλιστών της ΕΛ.ΑΣ με επίκληση την εναρμόνιση μ´ εκείνη του υπόλοιπου δημοσίου τομέα και με βασικό κριτήριο τον αριθμό των μελών των συνδικαλιστικών ενώσεων. Όμως η απόφαση αυτή είχε θεωρηθεί ότι εξέφραζε τη δυσαρέσκεια κυβερνητικών στελεχών για τη δημόσια κριτική που ασκούσαν εκείνη την περίοδο οι συνδικαλιστές της Αστυνομίας.


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Χρηματιστήριο: Άνοδος 1,47% στο κλείσιμο και σε νέα υψηλά 13 ετών η αγορά

Η άνοδος των τιμών των μετοχών συνοδεύθηκε και από σημαντική αύξηση του τζίρου. Με ισχυρή …