Θεοχάρης στον ΣΚΑΪ για κορωνοϊό: Μεμονωμένες επιπτώσεις, αλλά και κέρδη για τον τουρισμό 

Ψυχραιμία, δεν έχουμε δει αρνητικά αποτελέσματα από τον κορωνοϊό στον τουρισμό, πρόκειται για μεμονωμένες επιπτώσεις, οι οποίες δεν είναι άξιες λόγου, επισήμανε ο υπουργός Τουρισμού Χάρης Θεοχάρης μιλώντας στον ΣΚΑΪ.  

«Ευνοούμαστε μάλλον στον τομέα της  κρουαζιέρας γιατί πλήττεται  η Ασία... Μεμονωμένα νησιά, όπως η Σαντορίνη, έχουν υποστεί κάποιο πλήγμα λόγω του περιορισμού των Κινέζων τουριστών, αλλά δεν είναι μεγάλο» εξήγησε ο υπουργός.

Παρότρυνε τους πολίτες να ακολουθών τις οδηγίες του ΕΟΔΥ για να προστατευθούν από τον ιό. Θα γίνει ημερίδα από τον ΕΟΔΥ για τον τομέα της κρουαζιέρας τις επόμενες ήμερες πρόσθεσε ο κ. Θεοχάρης. 

Από την πλευρά του, σχολιάζοντας σε ημερίδα το πρώτο κρούσμα του κορωνοϊού στην Ελλάδα, ο πρόεδρος του ΣΕΤΕ Γιάννης Ρέτσος συνέστησε επίσης ψυχραιμία, προσθέτοντας πως τη στιγμή που αναμένεται να υποδεχθούμε 30 εκατ. τουρίστες, πρέπει η διαχείριση του ζητήματος να γίνει με όρους ιατρικούς και αποκλειστικά από τις αρμόδιες αρχές.

Πηγή: skai.gr


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Κασσελάκης: Στεφάνι στη μνήμη των 200 κομμουνιστών που εκτελέστηκαν το 1944

Ο Στέφανος Κασσελάκης κατέθεσε στεφάνι στη μνήμη των 200 κομμουνιστών που εκτελέστηκαν την Πρωτομαγιά του …