Ο Αρναούτογλου αντί για πρόγνωση καιρού διαπιστώνει: Ο κορονοϊός μείωσε τη ρύπανση στην Κίνα (pics) - Ειδήσεις

Οι προβλέψεις του Σάκη Αρναούτογλου έχουν να κάνουν με τον καιρό, αλλά σε μια ανάρτηση στο στο προσωπικό του προφίλ στο facebook, παρουσιάζει δορυφορικές εικόνες της NASA, πριν και μετά την εξάπλωση από τον κορονοϊό, για να συμπεράνει ότι παρατηρείται εντυπωσιακή μείωση στα επίπεδα ρύπανσης πάνω από την Κίνα.

Δείτε την ανάρτηση του Σάκη Αρναούτογλου με τις δορυφορικές εικόνες από τη NASA στις οποίες φαίνεται το επίπεδο ρύπανσης πριν και μετά την εξάπλωση της επιδημίας από τον κορονοϊό στην Κίνα.

Όπως αναφέρει στην ανάρτησή του ο Σάκης Αρναούτογλου:

«Σύμφωνα με τη ΝΑΣΑ, δορυφορικές εικόνες δείχνουν μια εντυπωσιακή μείωση των επιπέδων ρύπανσης πάνω από την Κίνα, η οποία "εν μέρει τουλάχιστον" οφείλεται στην επιβράδυνση της οικονομίας από τον κοροναϊό!!!

Οι επιστήμονες της NAΣA σημειώνουν ότι η μείωση των επιπέδων του διοξειδίου του αζώτου - ένα βλαβερό αέριο που εκπέμπεται από τα μηχανοκίνητα οχήματα και βιομηχανικές εγκαταστάσεις - ήταν πρώτα εμφανής κοντά στην πηγή της επιδημίας, στη πόλη Wuhan , και στη συνέχεια στην υπόλοιπη χώρα!

Οι χάρτες της ΝΑΣΑ δείχνουν πώς τα επίπεδα του διοξειδίου του αζώτου έχουν μειωθεί φέτος, σε σύγκριση με την ίδια περίοδο το 2019».

κορονοϊος ρυπανση κινα


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Ρεύμα: Σταθεροποίηση των τιμολογίων αναμένεται τον Μάιο

Σύμμαχος των καταναλωτών είναι κατά κύριο λόγο οι ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, η συμμετοχή των οποίων …