e-ΕΦΚΑ: Πληρωμή Αδειοδωροσήμου Αυγούστου σε εργατοτεχνίτες οικοδόμους

Η καταβολή Αδειοδωροσήμου Αυγούστου 2020 στους εργατοτεχνίτες οικοδόμους θα πραγματοποιηθεί αποκλειστικά μέσω τραπεζών την Παρασκευή, 14 Αυγούστου 2020, για τους οικοδόμους που έχουν ήδη ενημερώσει το ατομικό μητρώο τους με τον αριθμό του τραπεζικού λογαριασμού τους (ΙΒΑΝ), στον οποίο πιστώνεται το ποσό του Αδειοδωροσήμου.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του Ηλεκτρονικού Εθνικού Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (e-ΕΦΚΑ), οι εργατοτεχνίτες οικοδόμοι, οι οποίοι δεν έχουν δηλώσει στοιχεία τραπεζικού λογαριασμού, μπορούν να τα δηλώσουν αποκλειστικά μέσω διαδικτύου είτε στην ιστοσελίδα του e-ΕΦΚΑ (www.efka.gov.gr) (επιλογή Ασφαλισμένοι->Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες->Ατομικά Στοιχεία) είτε και μέσω αντίστοιχων επιλογών στην ηλεκτρονική σελίδα www.gov.gr.

Για τους εργατοτεχνίτες οικοδόμους που θα δηλώσουν τον αριθμό του τραπεζικού λογαριασμού τους μέχρι τις 31 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί εμβόλιμη πληρωμή εντός Σεπτεμβρίου, χωρίς να χρειαστεί να αναμένουν την επόμενη καταβολή Αδειοδωροσήμου τον Δεκέμβριο του 2020.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΣΥΡΙΖΑ: Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα κύριε Μητσοτάκη

"Ξέχασαν ότι το ψέμα έχει ταχύτητα, αλλά η αλήθεια αντοχή" Η ταχύτητα με την οποία …