ΠΑΟΚ: «Οι κονδυλοφόροι του Πειραιά ας εξηγήσουν γιατί η ομάδα τους δεν κυνήγησε την δικαίωση στο CAS»

INTIME SPORTS/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΙΡΝΤΑΧΑΣ

Αρκετές μέρες μετά το κλείσιμο της υπόθεσης πολυιδιοκτησίας, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ επανήλθε σχολιάζοντας την απόφαση της ΠΑΕ Ολυμπιακός να μην προσφύγει στο CAS κατά της αθωωτικής, για τον «δικέφαλο του βορρά», απόφασης της Επιτροπής Εφέσεων.

Βρήκε αφορμή στην κίνηση του μέλους της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, Ειρήνης Μαρούπα, μετά από εξώδικο που είχε αποστείλει η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ με αίτημα να ανακαλέσει, να πάρει πίσω τα καυστικά σχόλια σε βάρος των δικαστών της Εφέσεων μετά την απόφαση «όπως σας είχα πει με όλους τους τρόπους, ο ΠΑΟΚ έκανε την παράβαση, διότι ο κ. Ιβάν Σαββίδης αγόρασε την Ξάνθη. Όπως σας είχα πει, όποιος δεν το καταλαβαίνει αυτό είναι ή ανόητος ή πιασμένος. Αυτό ισχύει και για τους δικαστές της επιτροπής εφέσεων της ΕΠΟ, που δεν είναι δικαστήριο ούτε δικαστικό όργανο») και να τα αντικαταστήσει με νέα τοποθέτηση («ξαναδιάβασα τον τότε σχολιασμό μου για την απόφαση της επιτροπής εφέσεων της ΕΠΟ. Τα δικανικά του επιχειρήματα είναι άρτια. Διαπίστωσα όμως ότι γράφτηκε με φιλοπαίγμονα και άθελά μου εριστική διάθεση. Περιέχει κρίσεις, αξιολογήσεις και σχόλια που αντιλαμβάνομαι ότι ερέθισαν, αν και δεν είχα ποτέ πρόθεση να προσβάλλω ή να δυσφημίσω (πολύ περισσότερο να συκοφαντήσω), κανέναν. ΙΔΙΩΣ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ, ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΔΙΚΗΣΑ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ, ΜΕ ΤΑ ΣΚΛΗΡΑ ΜΟΥ ΛΟΓΙΑ»).

Σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν από τα γραφεία της Τούμπας, μάλιστα, η κα Μαρούπα έκανε προσπάθεια συμβιβασμού με τον επίσημο ΠΑΟΚ. Αναλυτικά, τα όσα αναφέρουν τα στελέχη του ΠΑΟΚ: «Η σημερινή ανάρτηση της κας Μαρούπα είναι μια απέλπιδα προσπάθεια να προφυλαχθεί από τις αγωγές και τις μηνύσεις που έγιναν. Αφού η χθεσινή της προσπάθεια για συμβιβασμό με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ έπεσε στο κενό. Για εμάς η υπόθεση άρχισε τώρα. Η κ. Μαρούπα ας βρει το δίκιο της στον υφυπουργό της, που της εγγυήθηκε θέση στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ!!! Τόσο κοστολογήθηκαν οι υπηρεσίες της, ενώ εκείνη διεκδικούσε την...προεδρία! Όσο για τους κονδυλοφόρους του Πειραιά, που θα την ακολουθήσουν στις δικαστικές αίθουσες, ας εξηγήσουν στο κοινό που τους απέμεινε γιατί η ομάδα τους παράτησε την υπόθεση και δεν κυνήγησε στο CAS την δικαίωση. Τα υπόλοιπα στις αγωγές και τις μηνύσεις που κατατέθηκαν...»


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΚΚΕ: Η κυβέρνηση να δώσει άμεσα εξηγήσεις σχετικά με τη διάρρηξη στο υπουργείο Εσωτερικών

"Οι πολιτικές ευθύνες της κυβέρνησης είναι δεδομένες, όσα πορίσματα κι αν εκδώσει για να καλύψει …