Συνάντηση ΓΣΕΕ με τον Πανελλήνιο Σύλλογο Πτυχιούχων

 

Συνάντηση πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 23/07/2021 στην πόλη της Κομοτηνής μεταξύ του εκπροσώπου τύπου της ΓΣΕΕ,  κ.Καραγεωργόπουλου Δημήτρη με τον πρόεδρο του Πανελλήνιου Συλλόγου Πτυχιούχων Γ.Δημητριάδη.

Κατά τη συνάντηση των δύο ανδρών υπήρξε εποικοδομητική συζήτηση με την ατζέντα να εστιάζει κυρίως σε θέματα όπως η ανεργία των νέων ανθρώπων ηλικίας 20-40 ετών αλλά και για το πως η ΓΣΕΕ μπορεί να παίξει καθοριστικό παράγοντα στην χάραξη νέων στρατηγικών για την δημιουργία νέων θέσεων εργασίας.

Ο κ.Καραγεωργόπουλος τόνισε και επισήμανε πως τα βλέμματα είναι στραμμένα προς στους νέους ανθρώπους και στόχος αυτή τη στιγμή είναι η συνεχής στήριξη τους σε όλα τα επίπεδα, από το στάδιο εύρεσης εργασίας μέχρι και την προστασία των εργασιακών τους δικαιωμάτων.

Τέλος ο κ.Καραγεωργόπουλος εξέφρασε την αμέριστη στήριξη τόσο του ιδίου προσωπικά όσο και της Γ.Σ.Ε.Ε. Μάλιστα τόνισε πως ο Πανελλήνιος Σύλλογος Πτυχιούχων αποτελεί ένα μεγάλο και πρωτότυπο εγχείρημα για τα δεδομένα της χώρας μας, ενώ παράλληλα αμφότεροι οι δύο άνδρες δεσμεύτηκαν για την περαιτέρω ενδυνάμωση της συνεργασία τους με σκοπό την ενίσχυση των νέων.

Κομοτηνή, 26-07-2021

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Ο Φερχόιγκεν θυμάται το «θαύμα» της Διεύρυνσης

Ο Γκύντερ Φερχόιγκεν, ηγετικό στέλεχος των Γερμανών Σοσιαλδημοκρατών (SPD) και παλαιότερα των Φιλελευθέρων (FDP), είχε …