Δραγασάκης – Τσακαλώτος θετικοί σε «κυβέρνηση ηττημένων»

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Attica, ο Γιάννης Δραγασάκης τόνισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα διαχειριστεί τα συνταγματικά του δικαιώματα, με βάση το αποτέλεσμα που θα προκύψει.

Θετικοί σε πιθανή κυβέρνηση συνεργασίας ακόμη κι αν ο ΣΥΡΙΖΑ είναι δεύτερο κόμμα στις εκλογές της 21ης Μαΐου, εμφανίστηκαν σε τηλεοπτικές δηλώσεις τους ο Γιάννης Δραγασάκης και ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, κάτι που πάντως ο Αλέξης Τσίπρας έχει απορρίψει, λέγοντας ότι είναι αντίθετος με το ενδεχόμενο σχηματισμού "κυβέρνησης ηττημένων".

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Attica, ο Γιάννης Δραγασάκης τόνισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα διαχειριστεί τα συνταγματικά του δικαιώματα, με βάση το αποτέλεσμα που θα προκύψει.

Διευκρίνισε μάλιστα ότι αυτό θα γίνει ακόμα και σε περίπτωση που έρθει δεύτερο κόμμα στις εκλογές

Ο κ Δραγασάκης σημείωσε ότι "για εμάς οι εκλογές είναι κρίσιμες, επιθυμούμε να αποφύγουμε σίριαλ εκλογών, άρα θα κάνουμε ό,τι μπορούμε προς αυτήν την κατεύθυνση".

Από την πλευρά του ο Ευκλείδης Τσακαλώτος μιλώντας στην ΕΡΤ εμφανίστηκε θετικός σε μια πιθανή κυβέρνηση συνεργασίας με ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ και ΜέΡΑ25, ακόμη κι αν ο ΣΥΡΙΖΑ είναι δεύτερο κόμμα.

Ερωτηθείς μάλιστα για την θέση του Αλέξη Τσίπρα ότι δεν θέλει να σχηματίσει κυβέρνηση ηττημένων, ο κ. Τσακαλώτος απάντησε: "Αν έχεις 47, 48, 49%% τι πάει να πει κυβέρνηση ηττημένων; Εδώ τη ΝΔ δεν την πειράζει να κυβερνήσει με 38% στις δεύτερες εκλογές. Και μιλάμε για κυβέρνηση που θα αντιπροσωπεύει το 48-49%, δεν το λες και κυβέρνηση ηττημένων αυτό..." είπε ο κ. Τσακαλώτος.

Πηγή: skai.gr


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Μεϊμαράκης: Τρόλαρε τη «μεταγραφή» Σπηλιωτόπουλου στον ΣΥΡΙΖΑ

«Δεν είμαι σχολιαστής ούτε απολογητής κανενός. Δε με απασχολεί», είπε μεταξύ άλλων ο ευρωβουλευτής  Με …