Live η ομιλία Τσίπρα στα Τρίκαλα

Τα Τρίκαλα επισκέπτεται σήμερα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, ο οποίος πραγματοποιεί αυτή την ώρα κεντρική ομιλία. 

Τα Τρίκαλα επισκέπτεται σήμερα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος πραγματοποιεί αυτή την ώρα κεντρική ομιλία. 

«Πολίτες των Τρικάλων, θέλω να σας ευχαριστήσω για αυτή τη θερμή, τη μαχητική υποδοχή που μου επιφυλάξατε. Να σας ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου. Η σημερινή σας παρουσία εδώ, στα Τρίκαλα, φανερώνει ότι κάνουν λάθος όσοι έχουν προεξοφλήσει ότι την άλλη Κυριακή θα πανηγυρίζουν τα καρτέλ, οι ισχυροί και τα συμφέροντα. Την άλλη Κυριακή θα πανηγυρίζει ο ελληνικός λαός. Η παρούσια σας και η σημερινή συγκέντρωση είναι η πραγματική δημοσκόπηση για εμάς. Αυτή είναι η αληθινή δημοσκόπηση που δείχνει ότι η επιθυμία της μεγάλης πλειοψηφίας του ελληνικού λαού είναι την επόμενη Κυριακή να έρθει μία μεγάλη αλλαγή στον τόπο μας και στη ζωή μας. 

Γυρνάω αυτές τις ημέρες όλη την χώρα, γυρνάω από άκρη σε άκρη σε όλη την Ελλάδα και το συναίσθημα που διαπιστώνω σε όλους τους ανθρώπους, ανεξάρτητα αν βρέθηκαν στις κάλπες τις δικές μας στις προηγούμενες εκλογές, από δεξιούς, αριστερούς και κεντρώους, είναι ότι ζητούν να έρθει μία μεγάλη αλλαγή στη ζωή τους.  Λένε κάποιοι ότι το κλίμα δεν θυμίζει το κλίμα άλλων εποχών. Η απάντηση είναι ότι ο κόσμος είναι ήδη αποφασισμένος να κάνει την οργή του πολιτική πράξη και απόφαση με την ψήφο του. Γιατί τέσσερα χρόνια τώρα η αδικία έγινε καθεστώς στον τόπο μας. Αυτό που κατάφερε 4 χρόνια η κυβέρνηση Μητσοτάκη είναι να διευρύνει τις ανισότητες», ανέφερε κατά την έναρξη της προεκλογικής του ομιλίας ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας. 

Επίσης, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα παρουσιάσει και το ψηφοδέλτιο του κόμματος για την Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων.

Πηγή: skai.gr


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΠΑΣΟΚ: Απαιτούνται απαντήσεις στα εύλογα ερωτήματα για τη διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του ΥΠΕΣ

H γραμματέας της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ Ευαγγελία Λιακούλη υποστηρίζει ότι το υπουργείο Εσωτερικών …